AMSTERDAM DANCE EVENT: HET BELANG VAN MERKREGISTRATIE VOOR FESTIVALORGANISATOREN, MUSICI, ARTIESTEN, DJ’S, MC’S en VJ’S / KORTINGSACTIE

Het Amsterdam Dance Event, ook wel ADE genoemd, staat weer voor de deur. Met meer dan 2500 artiesten van over de gehele wereld die optreden in 450 evenementen verspreid over meer dan 140 clubs in Amsterdam, is ADE uitgegroeid tot het grootste festival voor elektronische muziek (house) ter wereld. Niet voor niets komen van woensdag 18 oktober tot en met zondag 22 oktober 2017 meer dan 350.000 mensen naar de hoofdstad om overdag te netwerken en conferenties bij te wonen en om in de (late) avonduren de gave feestjes af te lopen. Meer informatie over het Amsterdam Dance Event (ADE), het programma en de artiesten vind je hier.

Bescherming intellectueel eigendom van groot belang

Merkenbureau Registreermijnmerk houdt van dancemuziek en wij vinden het een eer om creatieve mensen en bedrijven te helpen om hun intellectuele eigendom te beschermen, terwijl zij de wereld veroveren.  Als merkenbureau en specialist op het gebied van het deponeren, registreren en beschermen van merken staan wij dan ook al een groot aantal festivalorganisatoren, platenmaatschappijen, bands, artiesten, dj’s, mc’s en vj’s bij. Dat neemt niet weg dat het beschermen van zijn of haar intellectuele eigendom nog bij veel festivalorganisatoren, clubs en dj’s slecht gesteld is. Merkenbureau Registreermijnmerk heeft namelijk uitgezocht dat een groot aantal dj’s, clubs en festivalorganisaties hun merk nog hebben niet geregistreerd, waardoor zij ook niet goed kunnen optreden als derden een graantje mee willen pikken van hun succes.

Waarom je merk registreren?

Merkenbureau Registreermijnmerk kan niet vaak genoeg benadrukken dat het van groot belang is om als festivalorganisator, club, band, artiest, dj, mc, vj of anderszins je merk vast te leggen. Waarom?

  • Alleen met een merkregistratie kan je optreden tegen derden die inbreuk maken op jouw merk;
  • Een geregistreerd merk is waardevol, doordat het kan worden verkocht of in (sub)licentie kan worden gegeven. Je kan er dus royalty’s mee verdienen;
  • Je kan je merk of merknaam exploiteren door het aangaan van samenwerkingen;
  • Na registratie van je merk kan je gebruik maken van het ®-teken; dat wekt vertrouwen.

Profiteer nu de kortingsactie in het kader van ADE

Het is een kleine investering die zich meteen uitbetaalt. Wacht daarom niet langer en registreer je merk. Merkenbureau Registreermijnmerk heeft daarbij het genoegen om in het kader van het Amsterdam Dance Event een leuke korting te geven. Ben je een festivalorganisator, club, artiest, dj, vj of mc dan krijg je 10 % korting op de kosten van jouw merkregistratie.

 


Wat moet je daarvoor doen:

  1. Volg ons op Facebook en/ of Instagram;
  2. Stuur een mail naar info@registreermijnmerk.nl met de code: KORTINGSACTIE ADE;

En hoppa je 10 % korting is in the pocket! De actie is geldig tot en met 15 november 2017.
Dus wees er snel bij!


 

Waarom uw merk laten vastleggen?

Met een merkregistratie kunt u optreden tegen derden die inbreuk maken op uw merk

Een geregistreerd merk is waardevol, doordat het kan worden verkocht of in (sub)licentie kan worden gegeven

Na registratie kunt u gebruikmaken van het ®-teken; dat wekt vertrouwen bij klanten