BREXIT DAY

Vandaag is het dan echt zover: Brexit day. Vandaag, 31 januari 2020, om 00.00 uur stappen de Britten uit de Europese Unie.

 

Maar wat betekent dit voor uw merk? Uw bestaande EU merkregistratie zal automatisch geconverteerd worden naar een nationale UK merkregistratie en een EU merkregistratie voor de overige landen.

 

Uw EU merkaanvraag welke nog niet is geregistreerd zal niet automatisch geconverteerd worden. Indien de UK belangrijk voor u is, adviseren wij u om een nationale UK merkaanvraag in te dienen. Wij kunnen u hierbij van dienst zijn.

 

Ook als u nog geen EU merkaanvraag of EU merkregistratie heeft, maar de UK wel belangrijk voor u is, adviseren wij u om een nationale UK merkaanvraag in te dienen.

Wij hebben nu een speciale actie. Wij kunnen voor u een aanvraag indienen in de UK voor € 625,– ex BTW voor 1 klasse en € 175,– ex BTW voor elke volgende klasse.

 

Neem nu contact op met Merkenbureau Registreermijnmerk. Ook voor overige vragen met betrekking tot merkenmodellenauteursrecht of een i-Depot kunt u contact met ons opnemen.

Waarom uw merk laten vastleggen?

Met een merkregistratie kunt u optreden tegen derden die inbreuk maken op uw merk

Een geregistreerd merk is waardevol, doordat het kan worden verkocht of in (sub)licentie kan worden gegeven

Na registratie kunt u gebruikmaken van het ®-teken; dat wekt vertrouwen bij klanten