Merkenbureau Amsterdam

Home > Contact > Merkenbureau Amsterdam

Merkenbureau Amsterdam is gevestigd in het karakteristieke kantoorgebouw “Oficio”, een unieke locatie aan de Paasheuvelweg te Amsterdam Zuidoost. Midden tussen een groot aantal vooraanstaande bedrijven, waaronder de (hoofd)kantoren van Telfort, Ikea, Manpower, ING en ABN AMRO en nabij sociale ontmoetingsplaatsen zoals de Johan Cruijff Arena, de Ziggo Dome en het bruisende winkelcentrum De Amsterdamse Poort, hebben wij onze ideale locatie gevonden. Bovendien is er naast de centrale ligging en goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer voldoende parkeergelegenheid in de onder het gebouw gelegen parkeerkelder.

Merkenbureau AMSTERDAM

Merkenbureau Registreermijnmerk B.V.

Merk- of modelregistratie in Amsterdam

Uw merk of model laten registreren in Noord-Holland? Dat kan bij Merkenbureau Registreermijnmerk. Wij hebben vestigingen in Alkmaar, Amsterdam en Hoorn. Niet alleen kunt u uw merk laten registreren, onderzoeken, deponeren en verlengen. U kunt ook uw model laten deponeren, verlengen en beschermen tegen inbreuk.

Belang van het registreren

Het ontwerp en design van producten zijn van groot belang in de strijd tegen de concurrentie om consumenten juist uw product te laten kopen. Bedrijven besteden vaak veel tijd, zorg en geld aan de creatie van een uniek en onderscheidend uiterlijk van hun producten. Net als een merk, kan een bepaald uniek en kenmerkend uiterlijk van uw producten uw onderneming onderscheiden ten opzichte van de concurrentie. Om uw design te behouden en de concurrentie altijd een stapje voor te zijn is het essentieel uw merk of ontwerp te laten registreren.

Wilt u een merk laten registeren?

Of wenst u vrijblijvend advies over het registreren van een merk inclusief een gratis beschikbaarheidsonderzoek?


Bel ons direct! 072 30 33 446