Vestigingen

Home > Contact > Vestigingen

Vestigingen Merkenbureau Registreermijnmerk

De registratie en bescherming van uw merk, logo en/of model is absoluut in het belang van uw onderneming. Als ondernemer wilt u zich niet alleen perfect kunnen onderscheiden van de concurrentie, maar ook juridisch gezien wilt u een waterdichte handelsnaam en/of merk registreren. Door een professioneel merkenbureau als Merkenbureau Registreermijnmerk in te schakelen, bent u er altijd van verzekerd dat u een sterk merk opbouwt voor uw

Merkenbureau ALKMAAR

In Alkmaar is Merkenbureau Registreermijnmerk gevestigd op het bedrijventerrein Boekelermeer, een modern en toonaangevend bedrijventerrein aan de rand van de stad. Centraal gelegen en prima bereikbaar door de ligging aan de A9. Wij beschikken over een eigen parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren.

Merkenbureau Registreermijnmerk B.V.

KvK nummer: 68447108
BTW nummer: 857447592.B01.

Merkenbureau AMSTERDAM

Merkenbureau Amsterdam is gevestigd in het karakteristieke kantoorgebouw “Oficio”, een unieke locatie aan de Paasheuvelweg te Amsterdam Zuidoost. Midden tussen een groot aantal vooraanstaande bedrijven, waaronder de (hoofd)kantoren van Telfort, Ikea, Manpower, ING en ABN AMRO en nabij sociale ontmoetingsplaatsen zoals de Johan Cruijff Arena, de Ziggo Dome en het bruisende winkelcentrum De Amsterdamse Poort, hebben wij onze ideale locatie gevonden. Bovendien is er naast de centrale ligging en goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer voldoende parkeergelegenheid in de onder het gebouw gelegen parkeerkelder.

Merkenbureau Registreermijnmerk B.V.

KvK nummer: 68447108
BTW nummer: 857447592.B01.

Merkenbureau UTRECHT

Ons kantoor in Utrecht is gevestigd in het stadion van FC Utrecht, de Galgenwaard. Midden in het zakelijk centrum van het stadion. Het kantoor is goed bereikbaar, gunstig gelegen voor het openbaar vervoer en de uitvalswegen naar alle delen van Nederland. Parkeren kan op het ruime parkeerterrein P1. Om het kantoor te bereiken gaat u naar binnen via de hoofdingang en kunt u zich melden bij de receptie.

Merkenbureau Registreermijnmerk B.V.

KvK nummer: 68447108
BTW nummer: 857447592.B01.

Merkenbureau ROTTERDAM

Merkenbureau Rotterdam (bezoekadres, alleen op afspraak)

Ons kantoor te Rotterdam is gevestigd in het Cornerstone-gebouw dat onderdeel is van een groot bedrijvenpark vlakbij Rotterdam / Den Haag airport, waar goede restaurants en hotels op loopafstand te vinden zijn. Via de A13 of de A12 en het openbaar is ons kantoor goed bereikbaar, er rijdt namelijk elke 20 minuten een shuttlebus naar het station. Parkeren kan bij het business center.

Merkenbureau Registreermijnmerk B.V.

KvK nummer: 68447108
BTW nummer: 857447592.B01.

Merkenbureau HOORN

Merkenbureau Hoorn is gevestigd op een modern bedrijventerrein aan de rand van de stad. Goed bereikbaar, dichtbij het centrum en het station in Hoorn. En eveneens gunstig gelegen voor de uitvalswegen van en naar Amsterdam. U kunt gratis parkeren op ons parkeerterrein aan de zijkant van ons kantoor.

Merkenbureau Registreermijnmerk B.V.

KvK nummer: 68447108
BTW nummer: 857447592.B01.

Wilt u een merk laten registeren?

Of wenst u vrijblijvend advies over het registreren van een merk inclusief een gratis beschikbaarheidsonderzoek?  Bij het registreren van een merk dient bij de officiële merkeninstantie te worden aangegeven voor welke specifieke waren/goederen/ producten en/of diensten het beoogde merk gebruikt gaat worden. De waren/goederen/producten en/of diensten worden onderverdeeld in verschillende registratieklassen (waren- en/of dienstenklassen). Het is van belang, dat het beoogde merk te zijner tijd wordt geregistreerd in één of meerdere klasse(n). Zonder deze informatie kunnen wij u helaas geen gericht advies geven en/of gedetailleerde prijsopgave verstrekken.


  JaNee
  BeneluxEuropese UnieAndere landen (buiten de EU)


  Onze locaties

  U kunt bij diverse vestigingen van Merkenbureau Registreermijnmerk terecht door heel Nederland. Hierdoor is er altijd een merkenbureau dichtbij en kunt u eenvoudig een afspraak met ons inplannen. U bent welkom in Alkmaar, Hoorn, Utrecht, Amsterdam of Rotterdam. Al deze locaties zijn voorzien van voldoende parkeergelegenheid en een optimale bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Op deze manier bent u geen extra tijd kwijt aan het organiseren van uw reis naar onze vestigingen.

  Onze diensten

  U bent bij Merkenbureau Registreermijnmerk aan het juiste adres voor een gedegen advies over merkregistratie, merkbewaking, modelregistratie en het vastleggen van een i-DEPOT. Ons team heeft ervaring met alle facetten in de breedste zin van het woord. Dat betekent dat u altijd iemand te spreken krijgt die u volledig kan voorzien van de noodzakelijke informatie en een gedegen advies. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00 voor al uw vragen.

  Een afspraak maken

  Heeft u reeds een onderneming gestart en wilt u een handelsnaam registreren, een logo vastleggen of uw merk of model laten onderzoeken? Of heeft u andere vragen omtrent het vastleggen van woord- of beeldmerken? Neem dan vandaag nog contact op met Merkenbureau Registreermijnmerk. U bereikt ons het beste via ons contactformulier. Vul hier al uw vragen en opmerkingen in en wij komen spoedig met een reactie.

  Bel ons direct! 072 30 33 446