In het televisieprogramma Ondernemend Nederland heeft merkenbureau Registreermijnmerk onlangs meegewerkt aan het item ‘bescherming van uw intellectuele eigendom’!

Internationaal Merkenbureau

Merkenbureau Registreermijnmerk is een internationaal merkenbureau met vestigingen in Alkmaar, Amsterdam en Hoorn. De merkengemachtigden van ons merkenbureau kunnen u adviseren over alle aspecten over (de bescherming van) uw intellectuele eigendom. Door de unieke samenwerking met het aan het merkenbureau gelieerde advocatenkantoor CKH Advocaten onderscheidt merkenbureau Registreermijnmerk zich van haar concurrenten. De advocaten van CKH Advocaten kunnen u bijvoorbeeld bijstaan in geval van merkinbreuk.

Televisieprogramma Ondernemend Nederland

Samen met ID&T en CKH advocaten heeft merkenbureau Registreermijnmerk meegewerkt aan het item ‘bescherming van uw intellectuele eigendom’ van het RTL programma Ondernemend Nederland. Dankzij ID&T kon het programma opgenomen worden tijdens de opbouw van het grootste dancefestival van Nederland: Mysteryland, dat dit jaar haar 25e verjaardag vierde.

Het televisieprogramma is uitgezonden op 23 en 29 september 2018 op RTL7.  Heeft u dit nog niet gezien? HIER kunt u het nog eens terugkijken!

Belang van merkregistratie

Zoals festivaldirecteur Carina Kornfield in het item aangeeft: ‘Het waardevolste bezit van uw bedrijf, is uw merk’! Dat geeft duidelijk aan hoe groot het belang is dat het Intellectueel eigendom van uw onderneming goed is vastgelegd. Hiermee voorkomt u dat er inbreuk gemaakt kan worden op uw merk, model of idee en ten onrechte met uw succes kan worden meegelift. Daarnaast is het ook van belang om uw merk te bewaken en uw merk te handhaven. Ook hierin kan merkenbureau Registreermijnmerk u bijstaan en adviseren.

Vragen over het registreren, beschermen, bewaken en handhaven van uw merk?

Mocht u naar aanleiding van het item vragen hebben, schroom dan niet om met een van onze merkengemachtigden contact op te nemen. Zij zijn bereikbaar onder telefoonnummer 072-3033446 of per e-mail: info@registreermijnmerk.nl.

Waarom uw merk laten vastleggen?

Met een merkregistratie kunt u optreden tegen derden die inbreuk maken op uw merk

Een geregistreerd merk is waardevol, doordat het kan worden verkocht of in (sub)licentie kan worden gegeven

Na registratie kunt u gebruikmaken van het ®-teken; dat wekt vertrouwen bij klanten