Merkcreatie

Home > Merkcreatie

Een eigen merk starten

Wilt u uw eigen merk starten en heeft u hier de hulp van een bevlogen merkenbureau bij nodig? Dan is Merkenbureau Registreermijnmerk er om uw ideeën tot leven te brengen! Het registreren van een merk is een must wanneer u erover nadenkt een eigen merk te starten. Hiermee geniet u niet alleen juridische bescherming tegen derden die kwaad in de zin hebben, maar creëert u ook autoriteit voor uw merk.

Daaraan voorafgaand ontkomt u er logischerwijs echter niet aan om eerst een unieke naam, huisstijl en/of logo te bedenken voor uw product, dienst, bedrijf en/of organisatie. Immers, om zichtbaar te worden en te blijven bij uw doelgroep, is het ontwikkelen van een eigen identiteit en persoonlijkheid essentieel. Hiervoor is uw eerste zet logischerwijs een stappenplan door middel van branding marketing. Met goede branding kunt u ervoor zorgen dat uw merk onderscheidend wordt ten opzichte van andere merknamen en hun producten en/of diensten.

Een eigen merk beginnen via de juiste weg

Om een eigen merk te beginnen dat volledig aan uw wensen voldoet, maar tevens aantrekkelijk is voor een specifieke doelgroep, moet u eerst brainstormen over de mogelijkheden. Een eerste stap in de goede richting is het nadenken over uw branding strategy. Dit begint bij het beslissen over uw merkspecialisme en de markt waar u deze wilt toepassen.

Welk product en/of dienst past volledig bij u en hoe wilt u een bedrijfsvoering starten? Een eigen merk starten, begint hier en vervolgt zijn weg naar een doelgerichte branding strategy. Branding marketing is een instrument dat al ingezet wordt zodra u begint met brainstormen. U zult hiermee namelijk de weg bepalen die uw merknaam gaat afleggen, hoe u dit gaat doen, met welke middelen en voor welke doelgroep.

Waarom een branding strategy van belang is

Een goede, transparante branding strategy is het ultieme instrument binnen marketing om uw merknaam positief op de kaart te zetten. Met branding marketing kiest u een specifieke markt en doelgroep die volledig aansluit bij uw merknaam en product en/of dienst.

Een eigen merk beginnen met branding, omvat in zijn geheel de beeldvorming die een specifieke doelgroep moet creëren bij uw merknaam. Wilt u bijvoorbeeld een gezond product op de markt brengen? Dan wilt u ook dat de associatie hiermee positief en met name gezond is. Een merknaam moet dit bij het publiek oproepen, maar dat niet alleen, de algehele associatie met uw merk moet corresponderen met uw uitingen. Door een goede branding strategy neer te zetten, creëert u een gunstigere positie op de markt ten opzichte van uw concurrenten.

De toegevoegde waarde van uw eigen merk

Wanneer u met branding marketing diverse stappen heeft gezet richting een uniek merk, is het tijd om de meerwaarde van uw merk een boost te geven. Uw eigen merk starten zonder meerwaarde zal er uiteindelijk voor zorgen dat gasten, bezoekers en klanten naar de concurrent zullen stappen. Waar zit precies de kracht van uw merk en hoe uit zich dat richting de doelgroep? Deze aspecten creëren samen de identiteit van uw merk. Een eigen merk beginnen, start dus met branding marketing. Een belangrijke meerwaarde toevoegen aan uw branding strategy om uw merk te versterken, gaat ervoor zorgen dat men bij u aan zal kloppen voor uw diensten of producten!

Registreer uw merk op tijd

Het creëren van uw merkidentiteit kost u veel tijd en moeite. U wilt niet dat een concurrent of kwaadwillend persoon of bedrijf er met uw harde werk en goede naam vandoor gaat. Door uw merk te registreren, beschermt u uzelf hiertegen. Merkenbureau Registreermijnmerk is gespecialiseerd in merkregistraties. Neem vrijblijvend contact op en vraag een gratis merkonderzoek aan.

Registreermijnmerk is uw ervaren merkenbureau

Merkenbureau Registreermijnmerk werkt nauw samen met gerenommeerde bureaus die bij uitstek gespecialiseerd zijn in het creëren van een merk. Samen met u bedenken, creëren en ontwikkelen zij een unieke naam, logo en/of huisstijl. U kunt uiteraard ook bij hen terecht voor het onderhouden of uitbouwen van uw merkidentiteit en versterken van uw zichtbaarheid. Zo kunnen zij u bijvoorbeeld helpen met het opzetten van een (online) marketingcampagne, het maken van een brochure en het ontwikkelen van een website. Merkenbureau Registreermijnmerk zorgt er vervolgens voor dat uw investering ook de bescherming geniet die het verdient door het deponeren, registreren en bewaken van uw meest waardevolle bezit: uw merk! Kortom, een absolute win-win situatie.

Ook uw eigen merk starten? Contacteer ons

Bent u al goed op weg met het brainstormen en wilt u uw eigen merk beginnen? In dat geval horen wij graag van u. Wij helpen u als merkenbureau graag bij het ontwikkelen van uw merk middels een krachtige branding strategy. Onze specialisten staan dagelijks voor u klaar! Neemt u eenvoudig contact op per telefoon 072 30 33 446 of u kunt een mail sturen naar info@registreermijnmerk.nl.

Wilt u een merk laten registeren?

Of wenst u vrijblijvend advies over het registreren van een merk inclusief een gratis beschikbaarheidsonderzoek?    Bij het registreren van een merk dient bij de officiële merkeninstantie te worden aangegeven voor welke specifieke waren/goederen/ producten en/of diensten het beoogde merk gebruikt gaat worden. De waren/goederen/producten en/of diensten worden onderverdeeld in verschillende registratieklassen (waren- en/of dienstenklassen). Het is van belang, dat het beoogde merk te zijner tijd wordt geregistreerd in één of meerdere klasse(n). Zonder deze informatie kunnen wij u helaas geen gericht advies geven en/of gedetailleerde prijsopgave verstrekken.


    JaNee
    BeneluxEuropese UnieAndere landen (buiten de EU)


    Bel ons direct! 072 30 33 446