Merkenbureau Amsterdam

Merkenbureau Amsterdam is gevestigd in het karakteristieke kantoorgebouw “Oficio”, een unieke locatie aan de Paasheuvelweg te Amsterdam Zuidoost. Midden tussen een groot aantal vooraanstaande bedrijven, waaronder de (hoofd)kantoren van Telfort, Ikea, Manpower, ING en ABN AMRO en nabij sociale ontmoetingsplaatsen zoals de Johan Cruijff Arena, de Ziggo Dome en het bruisende winkelcentrum De Amsterdamse Poort, hebben wij onze ideale locatie gevonden. Bovendien is er naast de centrale ligging en goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer voldoende parkeergelegenheid in de onder het gebouw gelegen parkeerkelder.

Merkenbureau in Amsterdam

Registreermijnmerk is een merkenbureau in Amsterdam dat de aanvraag voor uw merkregistratie uit handen kan nemen. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis weten wij precies wat de kansen en mogelijkheden zijn voor het vastleggen van uw merk. Om een merk succesvol te registreren en daarna te beschermen dient u goed voorbereid te zijn. Er zijn tal van verschillende factoren waar u rekening mee moet houden. Zowel voorafgaand als na de registratie. Uw merk bewaken is immers net zo belangrijk. Wilt u uw merk registreren en bent u op zoek naar een merkenbureau in Amsterdam die u hierbij ondersteunt? Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek en merkonderzoek.

De voordelen van ons merkenbureau in Amsterdam

Een merk laten registreren, doet u niet zomaar. Hiervoor moet het merk aan verschillende eisen voldoen. Als merkenbureau in Amsterdam kunnen we u hierbij helpen. Zo krijgt u bij Merkenbureau Registreermijnmerk een gratis adviesgesprek en een identiek merkonderzoek. Hier beoordelen onze experts de registreerbaarheid en beschikbaarheid van uw merk. We controleren of het identieke merk of een soortgelijk merk al dan niet in dezelfde branche bestaat. Een merk dient onderscheidend en beschikbaar te zijn. Daarnaast mag een merk niet te beschrijvend zijn. Een merk genaamd koffiemok voor koffiemokken is dus niet mogelijk.

Naast alle hulp en voorbereiding die wij als merkenbureau in Amsterdam voor uw merkregistratie doen, kunnen wij na de registratie ook uw merk bewaken. Ondanks dat uw merk netjes geregistreerd staat, kan het voorkomen dat een concurrent merkinbreuk pleegt. Merkenbureau Registreermijnmerk beschermt en treedt indien nodig op in het belang van uw onderneming.

Hoe lang is een merkregistratie geldig?

Een geregistreerd merk heeft een geldigheid van 10 jaar, maar kan onbeperkt, telkens voor 10 jaar, tegen betaling van taksen worden verlengd. Hiervoor betaalt u eenmalig een bedrag, afhankelijk van binnen welk gebied uw merk is vastgelegd. Zo kunt u kiezen voor een registratie bij het BBIE, het merkenbureau voor de Benelux, of een Europese merkregistratie bij het EUIPO. Dit betekent dus ook dat wanneer u kiest voor een Europese registratie, er door heel Europa onderzoek gedaan moet worden naar de registreerbaarheid. Hiervoor komt een merkenbureau in Amsterdam als Registreermijnmerk goed van pas.

Gebruiksplicht van uw merk

In de eerste 5 jaar heeft u nog geen gebruiksplicht van uw merk. Uw merk kan dus bestaan en is beschermd tegen copycats en concurrentie, zelfs als u het merk (nog) niet gebruikt. Na deze 5 jaar moet uw merk gebruikt worden anders is deze vatbaar voor doorhaling.

Wanneer is een merk registreren verplicht?

Een merkregistratie is niet verplicht. Wel is het zeer aan te raden om te doen. Voor zowel producten als diensten is een geregistreerd merk belangrijk. Het biedt uw onderneming namelijk bescherming tegen concurrentie. Daarbij is een toonaangevend merk met een positief imago veel waard. Bedrijven en organisaties werken graag samen met een goed merk. De verkoop van licenties waarbij u toestemming geeft voor gebruik van uw merk kunnen veel geld opleveren.

Wacht niet te lang met uw merkregistratie

Voor een merkregistratie geldt, wie het eerste komt, wie het eerste maalt. Dit betekent dat zolang u uw merk niet geregistreerd heeft, uw concurrentie u voor kan zijn. Zorg er dus voor dat u uw merk tijdig, het liefst voordat het merkbekendheid ontwikkelt, registreert.

Over Registreermijnmerk, hét merkenbureau in Amsterdam

Ons merkenbureau in Amsterdam heeft een indrukwekkende portfolio van succesvolle merkregistraties. Naast merkregistraties en merkbewaking kan Merkenbureau Registreermijnmerk ook een aanvraag voor een modelregistratie voor u doen. Hiermee beschermt u het ontwerp en de vormgeving van uw product. Een belangrijk en essentieel wapen in de strijd tegen concurrentie.

Neem nu contact op met ons merkenbureau in Amsterdam

Vraag een merkonderzoek en adviesgesprek aan bij Merkenbureau Registreermijnmerk. Hét merkenbureau van Amsterdam voor merkregistratie en merkbewaking.

Contactgegevens:

Paasheuvelweg 1
1105 BE AMSTERDAM
T: 072 303 34 46
info@registreermijnmerk.nl

Waarom uw merk laten vastleggen?

Met een model registratie kunt u optreden tegen derden die inbreuk maken op uw merk

Een geregistreerd model is waardevol, doordat het kan worden verkocht of in (sub)licentie kan worden gegeven

Na registratie kunt u gebruikmaken van het ®-teken; dat wekt vertrouwen bij klanten