Merkenbureau Registreermijnmerk opent ook een vestiging in Amsterdam!

De plannen waren er al een tijdje, maar nu is het dan toch echt zo ver: Merkenbureau Registreermijnmerk opent op 1 januari 2018 een nieuwe vestiging, en wel in Amsterdam.

Na vestigingen in Alkmaar en Hoorn, kon Amsterdam natuurlijk niet achterblijven. Het aantal jonge en snelgroeiende bedrijven in en rondom Amsterdam neemt snel toe en buitenlandse bedrijven openen in recordtempo een vestiging in onze hoofdstad. Het is van essentieel belang dat bij de oprichting van de onderneming vakkundig advies in wordt ingewonnen omtrent de intellectuele eigendomsrechten en het vastleggen daarvan, en wij staan uiteraard te springen om deze starters en gevestigde namen van raad en daad te voorzien!

Merkenbureau in Amsterdam

Het nieuwe kantoor is gevestigd in het door Van den Oever, Zaaijer Roodbeen & Partners ontworpen, karakteristieke kantoorgebouw “Oficio” en bevindt zich op een unieke locatie aan de Paasheuvelweg te Amsterdam Zuidoost. Te midden van een groot aantal vooraanstaande bedrijven, waaronder de (hoofd)kantoren van Telfort, Ikea, Manpower, ING en ABN AMRO en nabij sociale ontmoetingsplaatsen zoals de Johan Cruijff Arena, de Ziggo Dome en het bruisende winkelcentrum De Amsterdamse Poort, hebben wij onze ideale locatie gevonden. Bovendien is er naast de centrale ligging en goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer voldoende parkeergelegenheid voor de klanten in de onder het gebouw gelegen parkeerkelder.

Met het openen van een derde vestiging komen wij tegemoet aan onze steeds groter wordende klantenkring en kunnen wij onze klanten uit (de omgeving van) Amsterdam in de regio bedienen met behoud van de specialistische kennis en daadkracht die u van ons gewend bent. Immers, ook voor de vestiging Amsterdam geldt het motto “altijd op het scherp van de snede”.

Wij zijn verheugd om onze bestaande en ook nieuwe relaties in Amsterdam te kunnen ontvangen en heten eenieder van harte welkom om ons pand te komen bezichtigen of nader kennis te maken!.

Adresgegevens vestiging Amsterdam:

Merkenbureau Registreermijnmerk B.V.
Paasheuvelweg 1
1105 BE Amsterdam

Tel: 072 303 34 46
Fax: 072 511 53 37
E-mail: info@registreermijnmerk.nl

Waarom uw merk laten vastleggen?

Met een merkregistratie kunt u optreden tegen derden die inbreuk maken op uw merk

Een geregistreerd merk is waardevol, doordat het kan worden verkocht of in (sub)licentie kan worden gegeven

Na registratie kunt u gebruikmaken van het ®-teken; dat wekt vertrouwen bij klanten