Merkenbureau Registreermijnmerk opgenomen in Top 60 IP Trademark Attorney firms!

De titel zegt het al: merkenbureau Registreermijnmerk is opgenomen in de lijst van meest vooraanstaande merkenbureaus. En daar zijn wij best trots op.

Merkenbureau Registreermijnmerk is pas enkele jaren geleden door Kees Meijer en Evert Hoekstra opgericht. Zij zagen dat het anders, maar vooral beter kon. Een sterke focus op kwaliteit en service tegen een scherpe prijs is datgene waar de markt behoefte aan had en nog steeds heeft.

 

Gratis merkonderzoek

Zo adverteren veel concurrerende merkenbureaus dat zij een gratis merkonderzoek verrichten, maar in werkelijkheid omvat een dergelijk onderzoek niet meer dan een identiek beschikbaarheidsonderzoek. Dat stelt niets voor. Voor een dergelijk onderzoek heb je echt geen merkenbureau nodig. Los daarvan biedt een dergelijk onderzoek ook totaal geen zekerheid dat een klant ook daadwerkelijk de gewenste merkbescherming kan krijgen. Merkenbureau Registreermijnmerk biedt daarom geheel kosteloos ook een vergelijkend merkonderzoek aan. Dat hier veel tijd mee gepaard gaat, nemen wij op de koop toe, aldus merkengemachtigde Ellen Ooijevaar. Wij hechten nou eenmaal veel waarde aan het bieden van kwaliteit en service op het allerhoogste niveau. Dat betaalt zich later altijd uit.

 

Unieke samenwerking met advocatenkantoor CKH Advocaten

Ook met de unieke samenwerking van het aan het merkenbureau gelieerde advocatenkantoor CKH Advocaten onderscheidt merkenbureau Registreermijnmerk zich van haar concurrenten. De advocaten van CKH Advocaten zijn gespecialiseerd in het intellectuele eigendom en kunnen merkhouders bijstaan in geval van inbreukzaken, het optuigen van licentiestructuren en overnames van (grote) merken- en modellenportefeuilles.

 

Top notering in lijst van vooraanstaande merkenbureaus

Dat deze verfrissende aanpak aanslaat, blijkt wel uit het feit dat in een relatief kort tijdsbestek veel merkhouders merkenbureau Registreermijnmerk al hebben weten te vinden. Multinationals, startups, sportclubs, artiesten, topsporters, festivalorganisatoren, dj’s, farmaceuten, kledingmerken, techbedrijven, onderwijsinstellingen, kunstenaars en bouwbedrijven, allen worden zij inmiddels met raad en daad bijgestaan door merkenbureau Registreermijnmerk. Dat dit nu al tot een topnotering in de Fovea IP lijst heeft geresulteerd, maakt ons extra trots, maar tegelijkertijd ook nederig.

 

Implementatie nieuw content management systeem

Wij zijn en blijven namelijk hard werken om onze dienstverlening naar een nog hoger plan te tillen. Zo hebben wij dit jaar flink geïnvesteerd in de implementatie van onze eigen content management systeem. Hiermee kunnen merkhouders eenvoudig inloggen op een beveiligd en afgesloten deel van onze website om aldaar met een druk op de knop analyserapporten op te vragen, merkregistratie certificaten uit te printen, hun merken- en modellenportfolio in te zien en indien gewenst aan ons opdracht geven om bijvoorbeeld een bepaald merk te verlengen, aldus merkengemachtigde Kirsten Kaptein.

 

Wilt u advies over merkbescherming?

Heeft u vragen over dit artikel of wenst u vrijblijvend advies over het verkrijgen van merkbescherming, aarzel dan niet en neem contact op met een van onze merkengemachtigden. Merkenbureau Registreermijnmerk is telefonisch bereikbaar onder 072 303 34 46 of per e-mail via: info@registreermijnmerk.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om af te spreken in een van onze vestigingen in Alkmaar, Amsterdam of Hoorn.

Waarom uw merk laten vastleggen?

Met een merkregistratie kunt u optreden tegen derden die inbreuk maken op uw merk

Een geregistreerd merk is waardevol, doordat het kan worden verkocht of in (sub)licentie kan worden gegeven

Na registratie kunt u gebruikmaken van het ®-teken; dat wekt vertrouwen bij klanten