Merkenbureau Rotterdam

Merkenbureau Rotterdam (bezoekadres, alleen op afspraak)

Ons kantoor te Rotterdam is gevestigd in het Cornerstone-gebouw dat onderdeel is van een groot bedrijvenpark vlakbij Rotterdam / Den Haag airport, waar goede restaurants en hotels op loopafstand te vinden zijn. Via de A13 of de A12 en het openbaar is ons kantoor goed bereikbaar, er rijdt namelijk elke 20 minuten een shuttlebus naar het station. Parkeren kan bij het business center.

Merkenbureau Rotterdam

Het vastleggen van uw merk is een belangrijk onderdeel van uw bedrijf. Wanneer u uw merk niet registreert of dit te laat doet, kan dit grote negatieve gevolgen hebben voor het bestaan van uw organisatie. Registreermijnmerk is hét merkenbureau van Rotterdam. Wij helpen u graag bij de merkaanvraag en kunnen de aanvraagprocedure succesvol voor u afronden. Ons team van adviseurs is gespecialiseerd in merkbewaking en merkregistratie. Ook na het vastleggen van uw merk moet u zorgdragen voor de bescherming hiervan. Neem vandaag nog contact op met ons merkenbureau in Rotterdam. Wij helpen u graag bij het vastleggen van úw merk!

Wat is merkregistratie?

Merkregistratie is het officieel vast laten leggen van uw merknaam en/of logo. Dit doet u om uw onderneming te beschermen tegen concurrenten die er met uw goede naam vandoor willen gaan. Zodra uw merknaam geregistreerd staat, is uw merk beschermd tegen ongeoorloofd, al dan niet bewust, gebruik door concurrenten. Dit versterkt uw positie tegen derde partijen die uw naam en/of logo kopiëren.

Om een merk te registreren, dient het aan verschillende eisen te voldoen. Een merk moet bijvoorbeeld onderscheidend genoeg zijn. Daarbij mag een merk niet beschrijvend zijn. Een letterlijke omschrijving is dus niet mogelijk. Als voorbeeld: de merknaam gloeilamp voor de verkoop van gloeilampen is niet mogelijk. Als gespecialiseerd merkenbureau doen we voorafgaand aan de aanvraag van uw merkregistratie een identiek merkonderzoek. Hierbij controleren we bijvoorbeeld of het merk niet al bestaat of dat het merk te veel lijkt op een al bestaand merk.

Het belang van merkregistratie

Het grootste voordeel en belang van een geregistreerd merk, is dat u geniet van merkbescherming. Het is concurrenten niet toegestaan om een geregistreerd merk te kopiëren. U heeft dus een monopolie hierop en dit biedt u veel mogelijkheden. Naast merkbescherming kunt namelijk ook geld verdienen aan een geregistreerd merk. Een bekend merk met een uitstekend imago is voor bedrijven en organisaties interessant om mee samen te werken. Het verhoogt waarde en aanzien wanneer zij met een prachtmerk als dat van u in zee gaan. Door licenties te verkopen waarbij u toestemming geeft voor het gebruik van uw merk kunt u dus geld verdienen.

Merkbewaking via ons merkenbureau in Rotterdam

Naast een identiek vooronderzoek en het indienen van de merkaanvraag kan ons merkenbureau in Rotterdam ook uw merk bewaken. Met alleen een succesvolle merkregistratie bent u er namelijk nog niet. Sommige concurrenten zijn zich onbewust van de registratie of hebben hier lak aan en kopiëren toch uw merk. Door uw merk te bewaken zorgt u dus voor een complete dekking rondom uw merk. Een beveiliging die controleert en opereert in het belang van uw merk.

Maak kennis met de advocaten van Registreermijnmerk

De specialisten en merkengemachtigden van ons merkenbureau in Rotterdam hebben zich volledig verdiept in het merkrecht. Hiervoor hebben ze jarenlange ervaring opgedaan bij en met het adviseren binnen dit rechtsgebied. Ze weten daardoor precies wat er mogelijk is en wat in uw belang zal zijn. Want dat is waar het uiteindelijk om draait. Wij kunnen u voorzien van advies bij merkinbreukzaken.

Van begin tot eind begeleiden wij u hierin, zodat u de beste keus maakt in uw voordeel. Ook met het oprichten, kunt u gebruikmaken van onze kennis voor de merkregistratie. U heeft altijd iemand waar u bij terechtkunt voor uw vragen.  Bekijk onze indrukwekkende portfolio van merken. Voor deze klanten hebben wij de registratie aangevraagd en/of voeren wij de bescherming van het merk uit.

Laat uw merk vastleggen via ons merkenbureau in Rotterdam

Bent u op zoek naar een merkenbureau in Rotterdam voor een merkregistratie? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wacht niet te lang met het vast leggen van uw merk. De kans dat de concurrentie u voor is, is erg groot. Start uw merkregistratie nu online.

Contactgegevens:

Alleen op afspraak

Airportplein 22
3045 AP Rotterdam
T: 072 303 34 46
info@registreermijnmerk.nl

Waarom uw merk laten vastleggen?

Met een model registratie kunt u optreden tegen derden die inbreuk maken op uw merk

Een geregistreerd model is waardevol, doordat het kan worden verkocht of in (sub)licentie kan worden gegeven

Na registratie kunt u gebruikmaken van het ®-teken; dat wekt vertrouwen bij klanten