Merk registratiekosten Internationaal

Home > Merkregistratie > Merk registratiekosten Internationaal

Loopt u met een idee rond voor een dienst of een product en wilt u hiervoor een merknaam laten registreren en beschermen? Of wilt u uw bestaande merk(en) vastleggen en genieten van merkbescherming?

Merkenbureau Registreermijnmerk kan voor u uw merk deponeren, registreren en beschermen. Op deze manier hoeft u zich niet langer zorgen te maken dat iemand misbruik maakt van uw harde werk. Wij beschermen graag uw meest waardevolle bezit. Uw merk. Merkenbureau Registreermijnmerk is gelieerd aan CKH Advocaten. U kunt hier terecht voor een merkonderzoek, het deponeren, registreren, verlengen en/of bewaken van uw merk.

foto van de kaart van de wereld

Onze garanties

  • Laagste prijsgarantie
  • De beste service
  • GRATIS merkonderzoek
  • Registratie in 3 of meer klassen
  • Tot einde van het kalenderjaar gratis merkbewaking

Wilt u een merk laten registeren?

Of wenst u vrijblijvend advies over het registreren van een merk inclusief een gratis beschikbaarheidsonderzoek?Bij het registreren van een merk dient bij de officiële merkeninstantie te worden aangegeven voor welke specifieke waren/goederen/ producten en/of diensten het beoogde merk gebruikt gaat worden. De waren/goederen/producten en/of diensten worden onderverdeeld in verschillende registratieklassen (waren- en/of dienstenklassen). Het is van belang, dat het beoogde merk te zijner tijd wordt geregistreerd in één of meerdere klasse(n). Zonder deze informatie kunnen wij u helaas geen gericht advies geven en/of gedetailleerde prijsopgave verstrekken.


JaNee
BeneluxEuropese UnieLanden buiten de EUAnders, voor welk land/welke landen?


Een internationale merkenregistratie is maatwerk. Samen met u bepaalt merkenbureau Registreermijnmerk in welke landen uw merk moet worden gedeponeerd en geregistreerd. . Voordeel van een internationale registratie ten opzichte van een Europese registratie is dat mogelijke bezwaren tegen uw merkregistratie beperkt blijven tot één land. Stuit uw merk in één land op oppositie, dan heeft dit alleen invloed op de bescherming in dat land en niet op de bescherming in overige landen. Bij een Europese registratie daarentegen geldt dat in het geval er in één EU-lidstaat met succes oppositie tegen uw merk wordt ingesteld, u ook in de andere lidstaten het merkenrecht verliest.

Een internationale registratie is bovendien eenvoudig uit te breiden. Om maar een voorbeeld te noemen: u heeft in de Benelux een succesvol merk opgebouwd. Met dit merk wilt u nu uitbreiden naar Brazilië, Amerika en Canada. Een internationaal depot biedt dan soelaas.

Vraag vrijblijvend bij merkenbureau Registreermijnmerk een offerte op voor de kosten van een internationaal depot.

Bel ons direct! 072 30 33 446