MOOD STREET FOOD

Donderdag 5 maart 2020 is op spectaculaire wijze het nieuwe restaurant(concept) Mood Street Food in het centrum van Eindhoven geopend, een samenwerking tussen de bekende horeca-onderneemster Eveline Wu en wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven.

 

Mood Street Food is een fast-casual restaurant dat gezonde Asian Fusion gerechten van hoge kwaliteit serveert tegen een betaalbare prijs. Daarnaast is er ook een afhaalgedeelte voor de mensen die het liever willen meenemen om thuis op te eten.

 

Foto credits: We Blend It.

De combinatie van sporten en een gezonde levensstijl bracht Eveline en Rico samen. Uiteraard staat merkenbureau Registreermijnmerk helemaal achter dit concept, waarbij gezond en lekker eten centraal staan.

Foto credits: We Blend It.

Wij wensen Eveline en Rico heel veel succes en zijn trots dat wij ook hierin weer een bijdrage mogen hebben leveren door het intellectueel eigendom vast te leggen en Mood Street Food als merknaam te registreren.

Foto credits: Mirella Sleenhoff

Vragen over bescherming en handhaving van uw intellectuele eigendom?
Mocht u naar aanleiding van deze blog vragen hebben, schroom dan niet om met onze merkengemachtigden contact op te nemen. Ook indien u een vrijblijvend advies wilt ontvangen over het deponeren of registreren van uw merk kunt u contact opnemen met een merkgemachtigde van Merkenbureau Registreermijnmerk B.V. Wij zijn bereikbaar onder telefoonnummer 072-3033446 of per e-mail: meijer@registreermijnmerk.nl.

Waarom uw merk laten vastleggen?

Met een merkregistratie kunt u optreden tegen derden die inbreuk maken op uw merk

Een geregistreerd merk is waardevol, doordat het kan worden verkocht of in (sub)licentie kan worden gegeven

Na registratie kunt u gebruikmaken van het ®-teken; dat wekt vertrouwen bij klanten