Nieuwe klant: GP Groot!

Merkenbureau Registreermijnmerk heeft recent de merkenportefeuille van GP Groot in beheer gekregen. GP Groot; een dynamisch bedrijf dat al sinds 1917 bestaat en dit jaar op grootse wijze haar 100 jarige bestaan vierde, is uitgegroeid tot een veelzijdige onderneming. GP Groot is met meer dan 700 toegewijde mensen actief in drie marktsegmenten: inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel, en infra en engineering. De drie divisies opereren zelfstandig. Zo kunnen ze alert reageren op specifieke marktbehoeften. Tegelijkertijd vullen ze elkaar naadloos aan in de kringloop van afval naar grondstoffen en energie. Elk onderdeel levert daar op haar eigen manier een bijdrage aan.

 

Door middel van haar merkregistraties is GP Groot in staat om op te kunnen treden tegen inbreuk door derden om afbreuk aan de naam en reputatie van de GP Groot merken te voorkomen en zodoende haar uitstekende naam en zorgvuldig opgebouwde imago te waarborgen. Om alles in goede banen te leiden heeft GP Groot recentelijk het beheer van haar merkenportefeuille toevertrouwd aan Merkenbureau Registreermijnmerk.

 

Merkenbureau Registreermijnmerk is een landelijk opererend merkenbureau met vestigingen in Alkmaar en Hoorn en een vestiging in Amsterdam op komst. Het merkenbureau is echter allesbehalve gebonden aan haar vestigingsplaatsen. Tezamen met haar partners wereldwijd beheert Merkenbureau Registreermijnmerk namelijk de merkenportefeuille(s) van uiteenlopende bedrijven die op internationaal, nationaal maar ook lokaal gebied opereren en staan haar merkgemachtigden de klanten met raad en daad bij. Door de unieke samenwerking met advocatenkantoor CKH Advocaten bieden de in het intellectueel eigendomsrecht (en in het bijzonder het merkenrecht) gespecialiseerde advocaten op ieder gewenst moment juridische ondersteuning.

Heeft u al een bestaande merkenportefeuille en wilt u overstappen naar merkenbureau Registreermijnmerk of bent u voornemens om uw merk(en) te laten registreren? Aarzel dan niet en win vrijblijvend advies in door contact op te nemen met een van de medewerkers van Merkenbureau Registreermijnmerk.

Waarom uw merk laten vastleggen?

Met een merkregistratie kunt u optreden tegen derden die inbreuk maken op uw merk

Een geregistreerd merk is waardevol, doordat het kan worden verkocht of in (sub)licentie kan worden gegeven

Na registratie kunt u gebruikmaken van het ®-teken; dat wekt vertrouwen bij klanten