Registreermijnmerk.nl gaat unieke samenwerking aan met TheSign en Wokke Vormgeving & Communicatie

Registreermijnmerk.nl is het merkenbureau van Castelijns Kaandorp Hoekstra Advocaten, dat gespecialiseerd is in het doen van onderzoek naar, het deponeren, registreren en bewaken van merken.

Het deponeren en registreren van een merk in het merkenregister is noodzakelijk als u wenst op te treden tegen inbreukmakers en meelifters. Immers, alleen door middel van een merkregistratie kunt u tegen misbruik van uw naam, logo en/of imago optreden. Als merkhouder bent u namelijk exclusief bevoegd om uw merk in een bepaald gebied (Benelux, Europa of internationaal) te gebruiken. Bovendien kunt u na een merkregistratie het welbekende ®teken voeren, wat vertrouwen opwekt bij stakeholders. En niet te vergeten: door het registreren van uw unieke naam, logo en/of huisstijl als merk, wordt het merk waardevol. Het kan namelijk worden verkocht of in (sub)licentie worden gegeven. Kortom, u doet er dan ook verstandig aan uw unieke (bedrijfs- en/of product) naam, logo en/of huisstijl als merk vast te laten leggen.

Alleen kan het natuurlijk zijn dat u voor uw bedrijf, product of dienst nog niet beschikt over een (unieke) naam, logo en/of huisstijl. Immers, om zichtbaar te worden en te blijven bij uw doelgroep, is het ontwikkelen van een eigen identiteit en persoonlijkheid essentieel. Registreermijnmerk.nl werkt vanaf heden nauw samen met twee gerenommeerde bureaus, die bij uitstek gespecialiseerd zijn in het creëren van een merk. Samen met u bedenken, creëren en (verder) ontwikkelen zij een unieke naam, logo en/of huisstijl. Registreermijnmerk.nl zorgt er vervolgens voor dat uw investering ook de bescherming geniet die het verdient door het deponeren, vastleggen en registreren van uw meest waardevolle bezit: uw merk! Kortom, een absolute win-win situatie.

TheSign is een reclamebureau dat bij uitstek gespecialiseerd is in het bouwen en onderhouden van merken, het ontwikkelen van huisstijlen, crossmedia campagnes en het creëren van huisstijldragers. Zij zijn altijd op zoek naar welke betekenis een merk heeft en kan hebben. Bedenken, creëren en brengen ideeën tot leven die merken en mensen verbinden. Ideeën die waardevol en merkbaar zijn. Een merk dat niet alleen in je hoofd zit, maar een merk waar je bij wilt horen.

Wokke Vormgeving & Communicatie is een vormgevingsbureau, dat zich richt op huisstijl en het inrichten van de juiste communicatiekanalen voor uw merk en de analyse hiervan, maar uiteraard kunt u ook bij hen terecht voor het maken van een marketingplan. Zij kunnen u helpen bij het creëren van de juiste tools voor uw merk.

Beide samenwerkende partners opereren net als Registreermijnmerk.nl landelijk en zijn dus absoluut niet gebonden aan de omgeving van hun vestigingsplaats. Heeft u vragen over deze unieke samenwerking aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op met Registreermijnmerk.nl. Wij kunnen u ook desgewenst met TheSign en/of Wokke Vormgeving & Communicatie in contact brengen.

thesignmerkenbouwer wokkevormgevingencommunicatie

Waarom uw merk laten vastleggen?

Met een merkregistratie kunt u optreden tegen derden die inbreuk maken op uw merk

Een geregistreerd merk is waardevol, doordat het kan worden verkocht of in (sub)licentie kan worden gegeven

Na registratie kunt u gebruikmaken van het ®-teken; dat wekt vertrouwen bij klanten