Registreermijnmerk.nl, het merkenbureau van voetbalclub AZ!

Merkenbureau Registreermijnmerk.nl en voetbalclub AZ zijn recentelijk een samenwerking aangegaan.

AZ is een begrip in Nederland met een ruime historie sinds de jaren ’60. AZ is zich bewust van het belang van een merkregistratie en beschikt om die reden over meerdere merkregistraties waaronder natuurlijk het welbekende logo van AZ .

Door middel van haar merkregistraties is AZ in staat om op te kunnen treden tegen inbreuk door derden om afbreuk aan de naam en reputatie van AZ te voorkomen en zodoende haar naam en imago te waarborgen. Om alles in goede banen te leiden heeft AZ recentelijk het beheer van haar merkenportefeuille toevertrouwd aan merkenbureau Registreermijnmerk.nl.

Registreermijnmerk.nl is een landelijk opererend merkenbureau met vestigingen in Alkmaar en Hoorn. Het merkenbureau is echter allesbehalve gebonden aan haar vestigingsplaatsen. Tezamen met haar partners wereldwijd beheert merkenbureau Registreermijnmerk.nl namelijk de merkenportefeuille(s) van uiteenlopende bedrijven die op internationaal, nationaal maar ook lokaal gebied opereren en staan haar merkgemachtigden de klanten met raad en daad bij. Door de unieke samenwerking met advocatenkantoor CKH Advocaten bieden de in het intellectueel eigendomsrecht (en in het bijzonder het merkenrecht) gespecialiseerde advocaten op ieder gewenst moment juridische ondersteuning.

Heeft u al een bestaande merkenportefeuille en wilt u overstappen naar een ander merkenbureau of bent u voornemens om uw merk(en) te laten registreren? Aarzel dan niet en win vrijblijvend advies in door contact op te nemen met een van de medewerkers van merkenbureau Registreermijnmerk.nl op telefoonnummer 072 – 511 40 32 (keuzeoptie 2), e-mailen kan natuurlijk ook via info@registreermijnmerk.nl.

Waarom uw merk laten vastleggen?

Met een merkregistratie kunt u optreden tegen derden die inbreuk maken op uw merk

Een geregistreerd merk is waardevol, doordat het kan worden verkocht of in (sub)licentie kan worden gegeven

Na registratie kunt u gebruikmaken van het ®-teken; dat wekt vertrouwen bij klanten