Samenwerking tussen AtéCé Graphic Products en Merkenbureau Registreermijnmerk

Merkenbureau Registreermijnmerk heeft recent de merkenportefeuille van AtéCé Graphic Products in beheer gekregen. AtéCé Graphic Products is een echt familiebedrijf dat in 1977 werd opgericht en in 1985 werd overgenomen door de familie Schelhaas. Inmiddels is het bedrijf onder leiding van Bert en Peter Schelhaas enorm gegroeid en daar komen natuurlijk nieuwe producten en diensten bij kijken met nieuwe merknamen en logo’s welke door Merkenbureau Registreermijnmerk zijn en/of worden vastgelegd, beheerd en bewaakt.

Door middel van haar merkregistraties is AtéCé Graphic Products in staat om op te kunnen treden tegen inbreuk door derden. Hiermee voorkomt zij dat er afbreuk wordt gedaan aan de goede naam en reputatie van de AtéCé merken en waarborgt zij dus haar zo zorgvuldig opgebouwde imago. Om alles in goede banen te leiden heeft AtéCé Graphic Products recentelijk het beheer van haar merkenportefeuille toevertrouwd aan Merkenbureau Registreermijnmerk.

 

Merkenbureau Registreermijnmerk is een internationaal opererend merkenbureau met vestigingen in Alkmaar, Amsterdam en Hoorn. Het merkenbureau is echter allesbehalve gebonden aan haar vestigingsplaatsen. Tezamen met haar partners wereldwijd beheert Merkenbureau Registreermijnmerk namelijk de merkenportefeuille(s) van uiteenlopende bedrijven die op internationaal, nationaal, maar ook op lokaal gebied opereren en staan haar merkgemachtigden de klanten met raad en daad bij. Door de unieke samenwerking met advocatenkantoor CKH Advocaten bieden de merkenrecht en modellenrecht advocaten op ieder gewenst moment juridische ondersteuning.

Heeft u al een bestaande merkenportefeuille en wilt u overstappen naar merkenbureau Registreermijnmerk of bent u voornemens om uw merk(en) te laten registreren? Aarzel dan niet en win vrijblijvend advies in door contact op te nemen met een van de medewerkers van Merkenbureau Registreermijnmerk.

 

Waarom uw merk laten vastleggen?

Met een merkregistratie kunt u optreden tegen derden die inbreuk maken op uw merk

Een geregistreerd merk is waardevol, doordat het kan worden verkocht of in (sub)licentie kan worden gegeven

Na registratie kunt u gebruikmaken van het ®-teken; dat wekt vertrouwen bij klanten