mr. Ellen Ooijevaar

Home > Team > mr. Ellen Ooijevaar
Ellen van RMM

Begin 2014 heeft Ellen Ooijevaar zich bij het team van Registreermijnmerk.nl gevoegd. Na het afronden van haar studie Nederlands Recht met specialisatie Intellectueel Eigendom, werkte zij bij zowel gerenommeerde als boetiek advocatenkantoren, maar pas in de merkenpraktijk vond zij echt haar draai. “Bij het registreren van merken komt veel meer kijken dan het sec analyseren voor welke producten of dienstverlening een merk wordt gebruikt. Het is ook de uitdaging om met de cliënten mee te denken over de toekomst van hun merk en op die manier een bijdrage te leveren aan de oprichting of ontwikkeling van een bedrijf.”

Enkele favoriete merken van Ellen zijn FIRST en VROX. “Ik vind het ontzettend leuk om via het merkenrecht betrokken te raken bij de ontwikkeling van innovatieve producten. Zo wordt er onder het merk FIRST een vernieuwende cafeïne kauwgom voor topatleten op de markt gebracht en is met de VROX een revolutionaire virtual reality robot ontwikkeld die 360 graden kan filmen. Het enthousiasme van de ondernemers achter zulke merken is aanstekelijk en motiveert om je voor de volle 100% in te zetten om ook hun merkbescherming te optimaliseren!”

Ellen is lid van de BMM (Beneluxvereniging voor merken- en modellenrecht).

VoornaamEllen
AchternaamOoijevaar
Telefoon072 30 33 446
Mobiel06 15 582 110
Email
FunctieMerken- en modellengemachtigde

Wilt u een merk laten registeren?

Of wenst u vrijblijvend advies over het registreren van een merk inclusief een gratis beschikbaarheidsonderzoek?    Bij het registreren van een merk dient bij de officiële merkeninstantie te worden aangegeven voor welke specifieke waren/goederen/ producten en/of diensten het beoogde merk gebruikt gaat worden. De waren/goederen/producten en/of diensten worden onderverdeeld in verschillende registratieklassen (waren- en/of dienstenklassen). Het is van belang, dat het beoogde merk te zijner tijd wordt geregistreerd in één of meerdere klasse(n). Zonder deze informatie kunnen wij u helaas geen gericht advies geven en/of gedetailleerde prijsopgave verstrekken.


    JaNee
    BeneluxEuropese UnieAndere landen (buiten de EU)


    Bel ons direct! 072 30 33 446