mr. Kirsten Kaptein

Home > Team > mr. Kirsten Kaptein
Kirsten van RMM

Merkengemachtigde Kirsten Kaptein studeerde Informatierecht aan de Universiteit van Amsterdam en specialiseerde zich tijdens haar master in het Intellectueel Eigendomsrecht. Na een succesvolle afronding van haar studie werkt zij bij merkenbureau Novagraaf, om in 2017 de overstap te maken naar merkenbureau Registreermijnmerk.

Met haar brede kennis en ruime ervaring op het gebied van het intellectueel eigendomsrecht, adviseert en begeleidt Kirsten haar cliënten bij de registratie van hun merken. “Het gebeurt wel eens dat starters ervoor kiezen om hun nieuwe merk zonder de hulp van een gemachtigde te registreren, maar mijn ervaring leert dat ze daar bijna altijd van terugkomen.” Van het onderzoek naar potentiële merknamen tot de bemiddeling bij merkconflicten en het voeren van procedures bij de diverse merkeninstanties; met de expertise van een professional is de kans vele malen groter dat de registratie tot een succes kan worden gemaakt. “Het geeft echt een kick om het verschil te kunnen maken voor de klant. Vooral als de registratie van een merk kansloos lijkt, maar jij dat dan tegen alle verwachtingen in voor elkaar krijgt.”

Kirsten heeft zeker ook favoriete merken. “Qua kleding kies ik graag voor G-STAR RAW. In hun spijkerbroeken kan je mij uittekenen.” Op het gebied van lifestyle is ze onder de indruk van het vernieuwende restaurantconcept THE AVOCADO SHOW, waar in elk gerecht avocado wordt verwerkt. “In korte tijd hebben de mannen van THE AVOCADO SHOW een dijk van een merk neergezet met fans over de hele wereld. Bovendien kan je mij ’s nachts wakker maken voor zo’n overheerlijke avocadoburger!”

Kirsten is lid van de BMM (Beneluxvereniging voor merken- en modellenrecht).

VoornaamKirsten
AchternaamKaptein
Telefoon072 30 33 446
Mobiel06 15 388 662
Email
FunctieMerken- en modellengemachtigde

Wilt u een merk laten registeren?

Of wenst u vrijblijvend advies over het registreren van een merk inclusief een gratis beschikbaarheidsonderzoek?    Bij het registreren van een merk dient bij de officiële merkeninstantie te worden aangegeven voor welke specifieke waren/goederen/ producten en/of diensten het beoogde merk gebruikt gaat worden. De waren/goederen/producten en/of diensten worden onderverdeeld in verschillende registratieklassen (waren- en/of dienstenklassen). Het is van belang, dat het beoogde merk te zijner tijd wordt geregistreerd in één of meerdere klasse(n). Zonder deze informatie kunnen wij u helaas geen gericht advies geven en/of gedetailleerde prijsopgave verstrekken.


    JaNee
    BeneluxEuropese UnieAndere landen (buiten de EU)


    Bel ons direct! 072 30 33 446