Moniek Nijman

Home > Team > Moniek Nijman
CKH advocaten - Monique

Bij Schoevers in Amsterdam heeft Moniek de opleiding Office Management gevolgd waarna zij in de merkenwereld is terecht gekomen. Na 10 jaar te hebben gewerkt bij een groot merkenbureau is zij sinds april 2018 werkzaam bij Registreermijnmerk als secretaresse/ assistent merkengemachtigde.

Moniek: Het Intellectueel Eigendom is een vak apart en er gebeurt zoveel in, geen dag is hetzelfde. Ik vind het een uitdaging om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en snelle service te kunnen verlenen.

Het leukste aan dit vak vind ik dat je de merken van klanten overal tegenkomt, sinds ik hier werk en weet dat GP Groot een klant is van Registreermijnmerk zie ik ineens overal vrachtwagens en containers hiervan, of bijvoorbeeld dat we het bewijs van inschrijving van het nieuwe programma SUPERSTAR CHEF binnenkregen en ik toevallig diezelfde week het programma op tv zag.

Mijn favoriete merk is MYSTERYLAND van ID&T omdat ik goede herinneringen heb aan dat festival.

VoornaamMoniek
AchternaamNijman
Telefoon072 30 33 446
Mobiel06-21920350
Email
Functieassistent merken- en modellengemachtigde

Wilt u een merk laten registeren?

Of wenst u vrijblijvend advies over het registreren van een merk inclusief een gratis beschikbaarheidsonderzoek?    Bij het registreren van een merk dient bij de officiële merkeninstantie te worden aangegeven voor welke specifieke waren/goederen/ producten en/of diensten het beoogde merk gebruikt gaat worden. De waren/goederen/producten en/of diensten worden onderverdeeld in verschillende registratieklassen (waren- en/of dienstenklassen). Het is van belang, dat het beoogde merk te zijner tijd wordt geregistreerd in één of meerdere klasse(n). Zonder deze informatie kunnen wij u helaas geen gericht advies geven en/of gedetailleerde prijsopgave verstrekken.


    JaNee
    BeneluxEuropese UnieAndere landen (buiten de EU)


    Bel ons direct! 072 30 33 446