Evi Kaag

Home > Team > Evi Kaag
CKH advocaten - Evi

Assistent merkgemachtigde Evi Kaag studeert Rechten aan de Hogeschool van Amsterdam en aan de Universiteit van Amsterdam door middel van het wetenschappelijk excellentieprogramma. Hiermee weet zij de wetenschappelijke ambities met de praktijkgerichte competenties van het hogere beroepsonderwijs te combineren.

Met haar kennis op het gebied van het Intellectueel eigendomsrecht, doet zij voornamelijk het administratie werk voor de merkgemachtigden. De taken hieronder bestaan vooral uit het registreren van merken en het bewaken hiervan. Tevens controleert zij of alle merken goed in het systeem zijn geregistreerd.

Evi heeft ook een paar favoriete merken. ‘Sinds de middelbare school ben ik gefascineerd door verschillende stijlen kunst, zoals het Impressionisme of Realisme. Hierdoor kies ik graag voor JOHN BREED.’ Daarnaast is het merk van topsporter RICO VERHOEVEN een favoriet merk van Evi. ‘Wekelijks ga ik naar de sportschool om samen met mijn vriendinnen of zussen te kickboksen. Verder vind ik dat Rico positief met de sport omgaat en kijk ik graag naar zijn wedstrijden.’

VoornaamEvi
AchternaamKaag
Telefoon072 30 33 446
Mobiel
Email
Functieassistent merken- en modellengemachtigde

Wilt u een merk laten registeren?

Of wenst u vrijblijvend advies over het registreren van een merk inclusief een gratis beschikbaarheidsonderzoek?    Bij het registreren van een merk dient bij de officiële merkeninstantie te worden aangegeven voor welke specifieke waren/goederen/ producten en/of diensten het beoogde merk gebruikt gaat worden. De waren/goederen/producten en/of diensten worden onderverdeeld in verschillende registratieklassen (waren- en/of dienstenklassen). Het is van belang, dat het beoogde merk te zijner tijd wordt geregistreerd in één of meerdere klasse(n). Zonder deze informatie kunnen wij u helaas geen gericht advies geven en/of gedetailleerde prijsopgave verstrekken.


    JaNee
    BeneluxEuropese UnieAndere landen (buiten de EU)


    Bel ons direct! 072 30 33 446