mr. Roman van der Boom

Home > Team > mr. Roman van der Boom
Roman van CKH

Roman van der Boom studeerde Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam en Ondernemingsrecht aan de Universiteit Leiden met een specialisatie in Intellectuele Eigendom. Na het afronden van zijn studie heeft hij gewerkt bij advocatenkantoren in Amsterdam en daar ervaring opgedaan op het gebied van het merken-, auteurs-, handelsnaam- en modellenrecht.

Roman is sinds juni 2017 verbonden aan de praktijk van het gerenommeerde merkenbureau Registreermijnmerk waar hij zich bezighoudt met conflictbemiddeling en het voeren van gerechtelijke procedures.

Enkele favoriete merken van Roman zijn TOPICUS en FREDERIK GEORGE. “Het merkenrecht beloont ondernemers die inspirerende en vernieuwende producten en diensten ontwikkelen. TOPICUS en FREDERIK GEORGE zijn zulke inspirerende ondernemingen. TOPICUS is ontwikkelaar van innovatieve software en FREDERIK GEORGE is een modehuis in Amsterdam in het hogere segment van de kledingbranche dat bekend staat om kwalitatief hoogwaardige kleding en kledingaccessoires. Ik zet me daarom graag in voor de bescherming van merken.”

VoornaamRoman
Achternaamvan der Boom
Telefoon072 30 33 446
Email
FunctieAdvocaat

Wilt u een merk laten registeren?

Of wenst u vrijblijvend advies over het registreren van een merk inclusief een gratis beschikbaarheidsonderzoek?    Bij het registreren van een merk dient bij de officiële merkeninstantie te worden aangegeven voor welke specifieke waren/goederen/ producten en/of diensten het beoogde merk gebruikt gaat worden. De waren/goederen/producten en/of diensten worden onderverdeeld in verschillende registratieklassen (waren- en/of dienstenklassen). Het is van belang, dat het beoogde merk te zijner tijd wordt geregistreerd in één of meerdere klasse(n). Zonder deze informatie kunnen wij u helaas geen gericht advies geven en/of gedetailleerde prijsopgave verstrekken.


    JaNee
    BeneluxEuropese UnieAndere landen (buiten de EU)


    Bel ons direct! 072 30 33 446