BLUE DISTRICT

Home > Uitgelicht > BLUE DISTRICT

BLUE DISTRICT

Op vijf plekken leven mensen gemiddeld langer en gezonder dan waar ook ter wereld. Deze plekken worden Blue Zones genoemd. Kenmerkend voor deze Blue Zones is onder andere gezond eten, het regelmatig nuttigen van een wijntje, zo min mogelijk stress, opstaan met een doel en het samenkomen met familie en vrienden. Al het goede uit de vijf Blue Zones komt samen bij restaurant Blue District in Alkmaar.

Blue District startte als The Blue Zone. Deze naam bleek echter een geregistreerd merk te zijn in onder andere Amerika. In Amerika vond men dat inbreuk werd gemaakt op hun merkrechten en ze legden een claim neer bij de eigenaren van het restaurant, Peter Wouters en Tim Wouters.

In plaats van een dure rechtszaak kozen Peter en Tim ervoor om de naam te wijzigen. The Blue Zone gaat uiterlijk per 1 januari verder als Blue District.

Peter Wouters en Tim Wouters zijn echte Alkmaarders. Peter werkte eerder bij Café Jong Belegen en organiseert tegenwoordig festivals zoals Alkmaar Smult, Kaaspop en Devotion.

Tim is de laatste jaren werkzaam geweest in diverse restaurants en bars in de binnenstad van Alkmaar. De horeca bleef trekken en Peter en Tim besloten om deze nieuwe stap te zetten.

Samen met chefkok Harrit Tolsma, jarenlang chef bij Abby’s en zijn sporen welverdiend in het Alkmaarse en Bergense restaurant wezen, hebben zij een zeer diverse menukaart bedacht met de lekkerste Mediterrane en Oosterse gerechten uit Sardinië (Italië), Okinawa (Japan), Loma Linda (Californië), Nicoya (Costa Rica) en Ikaria (Griekenland).

Blue District is gelegen aan de Noorderkade 121 (Overstad) en is te bereiken via de winkel Only For Men (winkelcentrum Ringers) of de Noorderkade. Het team van Blue District heet u van harte welkom!

Bekijk voor meer informatie en om te reserveren de website  https://www.thebluezonerestaurant.nl/

Merk registreren

Vragen over bescherming en handhaving van uw intellectuele eigendom?

Mocht u naar aanleiding van deze blog vragen hebben, schroom dan niet om met onze merkengemachtigden contact op te nemen.

Ook indien u een vrijblijvend advies wilt ontvangen over het deponeren of registreren van uw merk kunt u contact opnemen met een merkgemachtigde van Merkenbureau Registreermijnmerk B.V. Wij zijn bereikbaar onder telefoonnummer 072-3033446 of per e-mail: meijer@registreermijnmerk.nl

Bel ons direct! 072 30 33 446