Dog with a Mission, omdat alle honden het beste verdienen

Home > Uitgelicht > Dog with a Mission, omdat alle honden het beste verdienen

Dog with a Mission, omdat alle honden het beste verdienen

Dog with a Mission, kortweg DWAM, is een merk dat unieke hondenriemen, halsbanden en accessoires maakt.  Helemaal naar eigen ontwerp laten de oprichters van het bedrijf Kim Koopman en Eugenie Verbiest hun producten met de hand maken. Inspiratie doen ze over de hele wereld op. In kleine ateliers, op markten en bij ambachtslieden thuis kopen ze de applicaties voor op de riemen. Zo ontstaan originele en vrolijke halsbanden en riemen in bohemien Ibiza stijl.

Missie

De missie van DWAM is in de eerste plaats om mooie en kwalitatief goede halsbanden en riemen te maken. En zo alle honden te voorzien van een eigen unieke look. Maar Dog with a Mission is ook betrokken bij het lot van minder fortuinlijke honden. Daarom steunt DWAM een tweetal stichtingen die zich inzetten voor deze dieren met een maandelijkse donatie. Het Spaanse SIAC zet zich in voor zwerfhonden en het door 4 KLM stewardessen opgerichte Wings for Animals zet zich in voor allerlei dieren in nood wereldwijd.

 

Merk

Hoewel Dog with a Mission nog niet zo lang bestaat, heeft het merk al flink aan de weg getimmerd. De hondenaccessoires worden inmiddels al in 15 verschillende landen verkocht! Naast Nederlandse, Belgische en Franse honden lopen er bijvoorbeeld ook al honden in Australië en Amerika rond met een mooie hippie stijl halsband.

DWAM breidde de collectie inmiddels ook al uit naar halsbanden en riemen voor andere dieren, zoals paarden. In de toekomst staan ook riemen voor dames en kinderen in de planning. Daarnaast sloten ze onlangs een overeenkomst met de bekende dierenspeciaalzaak Pets Place. Binnenkort liggen hun producten ook daar in de schappen.

Zeker voor een groeiend (en internationaal) merk is het van belang je merk goed te registreren. DWAM heeft haar merk dan ook door merkenbureau Registreermijnmerk goed laten vastleggen. 

Wilt u ook een merk laten registreren? Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Bel ons direct! 072 30 33 446