FIRST Athletes Energy Gum

Home > Uitgelicht > FIRST Athletes Energy Gum

In deze Merk Uitgelicht aandacht voor FIRST Athletes Energy Gum; dé pre-workout voor atleten en fanatieke sporters.

Wat is FIRST Atletes Energy Gum?  FIRST Athletes Energy Gum is een kauwgom voor topsporters en bestaat uit een mix van cafeïne en B vitamines, waardoor je binnen 10 minuten na gebruik langdurig over extra energie, focus en kracht beschikt.

Vanwege de prestatieverhogende werking, consumeren topatleten een dosis cafeïne voorafgaand aan trainingen of belangrijke wedstrijden. De meesten zijn wel bekend met de effecten van een kop koffie of een energy drink, maar waarom zou een topatleet er dan voor kiezen om de dosis cafeïne uit de kauwgom van FIRST Athletes Energy Gum te halen? Uit onderzoek is gebleken dat kauwgom een snellere opname van de cafeïne via de wangslijmvliezen bevordert. En zeker ook niet onbelangrijk: de topsporter kan er 100% van op aan dat elke gum van FIRST ook daadwerkelijk de exacte dosis van 80 mg cafeïne bevat. Door de exacte dosis kan de cafeïne beter worden gedoseerd, waarmee het risico op overdosering of een tekort op het ultieme moment van prestatie wordt voorkomen.

In de jaren na zijn topsportcarrière is Olympisch schaatskampioen en oprichter Mark Tuitert op zoek gegaan naar een betere en makkelijkere manier om een gezonde boost te krijgen voor trainingen en wedstrijden. In zijn zoektocht naar het ultieme product, leerde hij gelijkgestemden Michael en Wim kennen en samen ontwikkelden zij FIRST Athletes Energy Gum voor de professionele sporter. Nu kunnen zij inmiddels vol trots zeggen dat FIRST Athletes Energy Gum niet alleen met succes door topsporters wordt gebruikt, maar ook onder het grote publiek vele fans voor zich heeft gewonnen! O ja, en voor wie daar nog twijfels over heeft: FIRST is grondig getest en goedgekeurd door de anti-doping autoriteit!

Ook benieuwd geworden? Check dan hier de site en online webshop van FIRST Athletes Energy Gum!

Bel ons direct! 072 30 33 446