KINGSLEY

Home > Uitgelicht > KINGSLEY

KINGSLEY

KINGSLEY

Kingsley, opgericht in 2013, heeft in korte tijd haar naam wereldwijd weten te vestigen door hoogwaardige paardensportartikelen te ontwikkelen en op de markt te brengen, waarbij het welzijn van het paard op de eerste plaats komt. Het merk KINGSLEY staat synoniem voor topsegment harnachement zoals zadels, zadelpads en hoofdstellen. Kingsley biedt niet alleen een ruim assortiment hoogwaardige producten voor het paard aan. Ook de ruiter kan zich hullen in Kingsley producten zoals kleding, sneakers en (volledig op maat te maken) laarzen. Het merk KINGSLEY zal zich in de nabije toekomst ook gaan richten op fashion. De winkel in Bergen zal worden omgetoverd tot exclusieve boutique. Klanten kunnen hier hun gehele outfit samenstellen met behulp van de in de boutique aanwezige specialisten die advies kunnen geven over de styling.

Kingsley beschikt over een groot netwerk van dealers in Nederland, België, Canada, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk en de Verenigde Staten van Amerika waar haar producten verkrijgbaar zijn en daarnaast sponsort zij topruiters bij dressuur- en springwedstrijden in Nederland, België en Finland.

Kingsley laarzen
Gevel Kingsley

Als klap op de vuurpijl heeft Kingsley recentelijk haar eigen fabriek geopend in Portugal. Van het beste kwaliteit leer worden de producten op ambachtelijke wijze gemaakt door toepassing van de meest innovatieve technologieën. Een ideale pasvorm en gebruiksgemak voor zowel de ruiter als het paard worden hierdoor gegarandeerd.

Bekijk voor meer informatie over de producten van het merk KINGSLEY de websites http://www.kingsleysaddles.com/ en www.kingsleyfootwear.eu

Merk registreren

Merk registreren

Het merk KINGSLEY is internationaal geregistreerd door Merkenbureau Registreermijnmerk B.V. Wilt u uw merk registreren of meer informatie ontvangen over het registreren van uw merk? Neem dan contact op met een van onze merkgemachtigden voor een vrijblijvend advies.

Bel ons direct! 072 30 33 446