Kingsley

Home > Uitgelicht > Kingsley

Deze maand speciaal voor alle paardenliefhebbers in Merk Uitgelicht: Kingsley, het merk bij uitstek voor hoogwaardige paardensportartikelen.

Aan wie een beetje thuis is in de paardensport hoef je niet uit te leggen dat het merk Kingsley synoniem staat voor topsegment harnachement zoals zadels, zadelpads en hoofdstellen. Maar hoe heeft Kingsley, opgericht in 2013, in een relatief korte tijd haar naam wereldwijd kunnen vestigen? Dat is voornamelijk te danken aan het feit dat bij de ontwikkeling van de Kingsley producten het welzijn van het paard te allen tijde op de eerste plaats komt. Vanuit die gedachte worden alle Kingsley producten met de uiterste zorg en op ambachtelijke wijze gemaakt van hoogwaardige kwaliteit leer en door toepassing van de meest innovatieve technologieën. Hierdoor kunnen een ideale pasvorm en gebruiksgemak voor zowel de ruiter als het paard worden gegarandeerd. Niet voor niets worden de producten van Kingsley alom vertegenwoordigd bij internationale dressuur- en springwedstrijden!

Om het rijcomfort van de ruiter compleet te maken, heeft Kingsley naast haar zadelwaren ook een complete lijn laarzen en sneakers ontwikkeld. Met behulp van een unieke 3D-configurator kan je op rijlaarzen en schoenen geheel naar eigen smaak samenstellen uit wel meer dan 250 verschillende kleuren en motieven leer van de hoogste kwaliteit. Jouw ontwerp wordt vervolgens geheel met de hand gemaakt. Een unicum in deze markt!

Benieuwd geworden naar de topproducten van Kingsley? Bekijk dan snel de websites www.kingsleysaddles.nl en www.kingsleyfootwear.eu voor meer informatie.

Bel ons direct! 072 30 33 446