KOKS Group

Home > Uitgelicht > KOKS Group

KOKS Group

KOKS Group is een dynamische voertuig en machinebouwer en fabrikant en leverancier van vacuümwagens, tankreiniging robots en ( industrieel ) reinigingsmaterieel. Het bedrijf is in 1989 opgericht door Gerard Koks sr. en uitgegroeid tot een wereldwijd opererend en dynamisch bedrijf, met acht gespecialiseerde werkmaatschappijen met fabrieken in Nederland, Tsjechië, Saoedi-Arabië, Slowakije en de Verenigde Staten en participaties in verhuurmaatschappijen in Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

Momenteel heeft de tweede generatie de dagelijkse leiding van dit familiebedrijf in handen. Rick Koks is nu 8 jaar directeur/eigenaar en stelt alles in het werk om, samen met de ruim 300 medewerkers, de klanten te voorzien van het beste materieel, het beste advies én de beste service!

KOKS Group is wereldwijd voorloper op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Het ambitieniveau van KOKS op deze terreinen is zeer hoog. Veiligheid staat op nummer 1 en is gericht op de gebruiker, de machine en de omgeving. Al het materieel wordt gebouwd volgens de meest actuele PED of ADR (Ceoc) normen en alle geldende milieu- en veiligheidseisen. KOKS biedt de klanten zelfs meer, door het materieel desgewenst uit te breiden met veiligheidsvoorzieningen van het hoogste niveau.

Als groeiend, innovatief en gezond bedrijf heeft KOKS Group wereldwijd binnen de (petrochemische) industrie een goede naam als producent van reinigingsmaterieel.

De hoofdvestiging zit nog altijd in Alkmaar. Daarnaast is er een vestiging en fabriek in Barneveld, gericht op de tak rioolreiniging, een productiefabriek en vestiging (ruwbouw) in Tsjechië, een productiefabriek in Slowakije en zijn er vestigingen in Saoedi-Arabië, Engeland en in Amerika.

De markten waarin KOKS Group zich met drie gespecialiseerde bedrijven beweegt, zijn wereldwijd: Europa, Azië, Australië, Afrika en Amerika. Na Nederland is Saoedi-Arabië, met z’n florerende olie-industrie, het grootste afzetgebied. Verder staan onder meer Duitsland, Polen, Zuid-Afrika en Kazachstan in de top 10, gevolgd door Australië, de UK, Singapore en Rusland. In kansrijke regio’s werkt KOKS Group met eigen verkopers, dealers en servicepartners.

Behalve het onder eigen naam produceren en wereldwijd leveren van industrieel reinigingsmaterieel heeft KOKS Group ook, voor met name de Nederlandse markt, de exclusieve vertegenwoordiging van een aantal  gerenommeerde fabrikanten van materieel voor rail, hogedruk en riool. Het hoofdkantoor van KOKS Group is met alle staf- en ondersteunende afdelingen gevestigd in het Noord-Hollandse Alkmaar.

Bekijk voor meer informatie de website https://koks.com

Merk registreren

Vragen over bescherming en handhaving van uw intellectuele eigendom?

Mocht u naar aanleiding van deze blog vragen hebben, schroom dan niet om met onze merkengemachtigden contact op te nemen.

Ook indien u een vrijblijvend advies wilt ontvangen over het deponeren of registreren van uw merk kunt u contact opnemen met een merkgemachtigde van Merkenbureau Registreermijnmerk B.V. Wij zijn bereikbaar onder telefoonnummer 072-3033446 of per e-mail: meijer@registreermijnmerk.nl

Bel ons direct! 072 30 33 446