Rodi Media

Home > Uitgelicht > Rodi Media

 

Familiebedrijf

Rodi Media is een familiebedrijf dat binnenkort 40 jaar bestaat. Het groeide uit van ‘krantenspecialist’ tot een ambitieus mediabedrijf, dat voorziet in de behoefte om te communiceren. Of dat nu lokaal, regionaal, doelgroepgericht of huis-aan-huis is.

Drie disciplines

Binnen Rodi Media zijn er drie disciplines. Een uitgeverij, een drukkerij en een verspreidorganisatie. De drie onderdelen zijn goed op elkaar ingespeeld en gaan naadloos in elkaar over. De uitgeverij is gespecialiseerd in printmedia en biedt een breed scala aan advertentiemogelijkheden.

De drukkerij onderscheidt zich door de onbegrensde mogelijkheden en haarscherpe drukkwaliteit. Voor unieke, creatieve, opvallende printproducten zoals een eigen krant of magazine, bent u bij Rodi aan het juiste adres. Met de revolutionaire drukpers staan zij voorts garant voor een milieuvriendelijk productieproces. Dus geen vervuild afvalwater. Het papier, de inkt en inktdoeken, papiersnippers en pallets worden gerecycled. Bewuste keuzes met een ISO 14001 certificering en het keurmerk Waterless Printing als resultaat.
Als laatste, maar zeker niet de minste, de verspreidorganisatie van Rodi. In heel Noord-Holland bekend vanwege de huis-aan-huisbladen (ruim 1 miljoen per week!). 

Merken

Rodi heeft in de 40 jaar van haar bestaan een goede naam en een aantal sterke merken opgebouwd. U kent de volgende voorbeelden vast.

  • Noord-Hollandse Zakenvrouwen: een exclusieve glossy voor zakenvrouwen of adverteerders die zich hierop richten.
  • Noord Hollandse Zakenmannen: u snapt het, de mannelijke variant.
  • Nationaal Golfmagazine: het enige magazine dat golfers in heel Nederland bereikt. Op de golfbaan welteverstaan!
  • Nhzaken: het B2B magazine waarmee u ondernemers in de regio bereikt.
  • Alkmaar op Zondag: een van de vele huis-aan-huisbladen van Rodi.

 

Merk registreren

Rodi Media heeft haar zorgvuldig opgebouwde goede naam natuurlijk goed vast laten leggen door Registreermijnmerk. Wilt u ook een merk laten registreren? Of wilt u meer informatie over het beschermen van uw merknaam? Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

 

Bel ons direct! 072 30 33 446