AtéCé Graphic Products

Home > Uitgelicht > AtéCé Graphic Products

AtéCé Graphic Products

inDRUKwekkend

 

AtéCé Graphic Products is een internationaal grafisch handelshuis, producent van grafische chemie, coatings en verbruiksmaterialen en leverancier van drukpersen. Met haar handelsactiviteiten richt AtéCé zich als een totaalleverancier op de Nationale en Internationale Grafische Industrie. Het productportfolio omvat nagenoeg alles voor prepress en press in drukkerijen. Het leveringsprogramma bevat grafische verbruiksmaterialen die AtéCé zelf produceert of waarvan AtéCé de vertegenwoordiging heeft. In alle gevallen zijn dat kwaliteitsproducten en stuk voor stuk sterke merken.

Atece pand klein
Atece productie

AtéCé werd in 1977 opgericht. Het bedrijf produceerde toen uitsluitend chemicaliën en leverde handelsproducten voor drukkerijen. In 1985 werd AtéCé door de familie Schelhaas overgenomen. De huidige eigenaren, Bert en Peter Schelhaas, werken al langer dan 25 jaar samen. Het bedrijf is door eigen groei en overnames explosief gegroeid. AtéCé heeft zich ontwikkeld tot een onafhankelijke, internationale speler op de markt met behoud van zelfstandigheid. AtéCé is ook een echt familiebedrijf gebleven, zeer toegankelijk en heel persoonlijk. Zo hebben wij inmiddels zelf ook mogen ervaren.

AtéCé: een inDRUKwekkend en sterk Merk!

Merk registreren

‘AtéCé heeft haar merken zorgvuldig laten vastleggen door Merkenbureau Registreermijnmerk B.V.’ Wilt u uw merk registreren of meer informatie ontvangen over het registreren van merken? Neem dan contact op met een van onze medewerkers voor een vrijblijvend advies.

Bel ons direct! 072 30 33 446