fyndoo

Home > Uitgelicht > fyndoo

fyndoo

Maak kennis met Fyndoo, hét platform voor bedrijfsfinanciering. Fyndoo is een product van softwarebedrijf Topicus en ontworpen om ondernemers uit het MKB en hun adviseurs samen te brengen met aanbieders en investeerders.

Efficiënt

Fyndoo Business helpt ondernemers met het vinden van een passende financiering op de meest efficiënte wijze. Naast de ondernemer zelf, ondersteunt Fyndoo Advise accountants en adviseurs in hun missie de klant te voorzien van een passende financieringsoplossing. Tenslotte wordt er een succesvolle match tot stand gebracht tussen de ondernemer en de financier, waarbij Fyndoo Lending financiers helpt om kredietaanvragen uitermate efficiënt te behandelen. Als er eenmaal een financiering tot stand is gekomen, wordt Fyndoo Lending ingezet om de klant en zijn contract te monitoren. Als er een wijziging nodig is, wijzigen de financier en ondernemer met hetzelfde gemak de bestaande faciliteiten.

Online

Fyndoo werkt volledig online, digitaal en in de cloud. Dankzij de software kunnen alle aanvragen volledig online worden afgehandeld. Doordat het systeem de knock-out criteria kent van alle geldverstrekkers is er snel duidelijk welke aanbieder potentieel past bij de ondernemerswens. Voor iedere partij levert de samenwerking tijdswinst, kostenbesparing en een verbreding van het klantenbestand op, maar ook gemak en duidelijkheid.

Topicus

Topicus gelooft dat de financiële waardeketen anders kan. Beter. Gericht op de toekomst én de consument. Door te luisteren naar de consument, te anticiperen op trends in de markt en door anders te durven denken en doen. Topicus met > 900 medewerkers, staat voor softwareoplossingen die de mensen verder helpen.

Logo van Topicus

Merk registreren

‘Topicus heeft onder andere het merk Fyndoo zorgvuldig laten vastleggen door Merkenbureau Registreermijnmerk B.V.’ Wilt u uw merk registreren of meer informatie ontvangen over het registreren van merken? Neem dan contact op met een van onze medewerkers voor een vrijblijvend advies.

Bel ons direct! 072 30 33 446