Bubalou

Home > Uitgelicht > Bubalou

Bubalou

Bubalou, hèt merk voor een outdoor sofa. Deze sofa’s zijn 100% waterdicht en gemaakt van een antibacteriële stof en niet onbelangrijk, ze hebben een tijdloos design.

Bubalou klein

Service

Met de bubalou breng je het design en comfort dat je bent gewend van je huiskamer 365 dagen per jaar naar buiten met de outdoor sofa. De bubalou is gemaakt van duurzame, hoogwaardige watervaste materialen en heeft geen losse kussens. Dus geen gesleep meer. De bubalou is gemaakt van de meest duurzame materialen waardoor het weers- en windbestendig is, zeer goed bestand is tegen UV, een sterk watervast materiaal heeft dat het water snel afvoert en in geval van vlekken eenvoudig is te reinigen.

Doordat de bubalou modulair is samen te stellen is de bubalou geschikt voor iedere tuin of terras en ook nog eens supercomfortabel.

Kortom, de bubalou is een fantastische outdoor sofa voor maximaal comfort en gemak.

Merk registreren

Het merk bubalou is zorgvuldig vastgelegd door Merkenbureau Registreermijnmerk B.V. Wilt u uw merk registreren of meer informatie ontvangen over het registreren van merken? Neem dan contact op met een van onze medewerkers voor een vrijblijvend advies.

Bel ons direct! 072 30 33 446