Scherpenhuizen

Home > Uitgelicht > Scherpenhuizen

Scherpenhuizen

Scherpenhuizen productie

Het bedrijf Scherpenhuizen B.V. is begonnen als traditionele veilingverkoper en is inmiddels al 40 jaar gespecialiseerd in im- en export, groothandel, verpakken, op- en overslag en distributie van groente, fruit en exotische producten.

Service

Het hoofdkantoor van Scherpenhuizen is gevestigd in Eindhoven van waaruit vele vrachtwagens makkelijk de havens in Rotterdam en Antwerpen kunnen bereiken net als vele andere Europese landen.

De groente en het fruit is voornamelijk afkomstig van de eigen Van Nature telers, maar ook van bedrijven uit Europa en zelfs wereldwijd. De producten zijn van hoge kwaliteit, dit vanwege het feit dat Scherpenhuizen direct invloed heeft op de productie. Daarnaast is Scherpenhuizen online verbonden met alle Nederlandse en Belgische veilingen waardoor ze goed zicht hebben op al de aangeboden groente en het fruit. Ook verzorgt Scherpenhuizen zelf het gehele transport om de versheid van de producten te kunnen (blijven) garanderen.

Scherpenhuizen vrachtwagen
Scherpenhuizen pand

Merk registreren

Scherpenhuizen heeft haar merken zorgvuldig laten vastleggen door Merkenbureau Registreermijnmerk B.V. Wilt u uw merk registreren of meer informatie ontvangen over het registreren van merken? Neem dan contact op met een van onze medewerkers voor een vrijblijvend advies.

Bel ons direct! 072 30 33 446