Suittruck

Home > Uitgelicht > Suittruck

Suittruck

Made to measure

Suittruck is een nieuwe revolutionaire manier om “made to measure” kleding te bestellen. De bedenkers van Suittruck ontdekten dat de moderne zakenman nog steeds behoefte heeft aan een maatpak, maar steeds minder tijd om een goede kleermaker te bezoeken. De oplossing? De kleermaker van Suittruck komt naar de klant toe!

Mobiele service

Hoe gaat het in zijn werk? Op een door de klant gewenste locatie en tijd rijdt de luxe ingerichte Suittruck voor. De klant wordt voorzien van koffie en zijn precieze maten worden professioneel opgemeten. Vervolgens wordt in samenspraak met de klant een perfect pak, shirt of broek ontwerpen. De klant kan nu weer verder met zijn werk terwijl Suittruck zorgt voor het maken van de kleding. Vier weken later rijdt de Suittruck weer voor voor een laatste doorpas. Als er nog aanpassingen nodig zijn, zijn die binnen twee dagen klaar. Voor toekomstige bestellingen worden de maten van de klant opgeslagen in een online profiel. Zo is het volgende maatwerk kledingstuk nog makkelijker en sneller in huis.

Isolated suittruck

Suittruck op MASTERS OF LXRY 2017

Suittruck stond van 7 tot en met 11 december 2017 op Masters of LXRY in de RAI Amsterdam. Heel bijzonder dat een jong bedrijf als Suittruck op dit premium lifestyle Event te zien was. Je kon een kijkje nemen in de Suittruck en de heren van Suittruck stonden klaar om vragen te beantwoorden. Klik hier voor meer informatie over dit event.

Merk registreren

Zeker voor een innovatief merk is het van belang je merk goed te registreren. Suittruck heeft haar merk dan ook door merkenbureau Registreermijnmerk goed laten vastleggen.

Wilt u ook een merk laten registreren? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u een merk laten registeren?

Of wenst u vrijblijvend advies over het registreren van een merk inclusief een gratis beschikbaarheidsonderzoek?    Bij het registreren van een merk dient bij de officiële merkeninstantie te worden aangegeven voor welke specifieke waren/goederen/ producten en/of diensten het beoogde merk gebruikt gaat worden. De waren/goederen/producten en/of diensten worden onderverdeeld in verschillende registratieklassen (waren- en/of dienstenklassen). Het is van belang, dat het beoogde merk te zijner tijd wordt geregistreerd in één of meerdere klasse(n). Zonder deze informatie kunnen wij u helaas geen gericht advies geven en/of gedetailleerde prijsopgave verstrekken.


    JaNee
    BeneluxEuropese UnieAndere landen (buiten de EU)


    Bel ons direct! 072 30 33 446