THE AVOCADO SHOW

Home > Uitgelicht > THE AVOCADO SHOW

Sinds kort is De Pijp in Amsterdam een restaurant rijker. En niet zomaar een! The Avocado Show is the talk of the town. Het restaurant serveert alleen maar gerechten met en van avocado. Denk aan een pizza met avocado, een burger van avocado en roomijs gemaakt van avocado. Alle gerechten zijn bovendien een plaatje om te zien. Neem vooral eens een kijkje op Instagram.

Loopt het water je al in de mond? Je bent niet de enige. Al voordat ze daadwerkelijk open waren, was het druk rondom The Avocado Show. Aan (internationale) media aandacht geen gebrek. The Avocado Show is dan ook het eerste avocado restaurant van Europa! Ook RTL Boulevard besteedde – in haar uitzending van 17 maart jl. – aandacht aan het restaurant.

Eigenaren en oprichters van The Avocado Show zijn de vrienden Ron Simpson (creative director managementbureau 24K Agency & Nightvision), Julien Zaal (mede-eigenaar evenementen- en entertainmentbureau CLV Amsterdam) en Jaimie van Heije (eigenaar en chef-kok gelijknamige restaurant). Het idee voor een avocado restaurant ontstond toen bleek dat zowel Ron als Julien een eigen restaurant in de toekomst wel zagen zitten, maar dan niet de zoveelste hamburgertent. Toen zij eenmaal met het avocado idee op de proppen kwamen, ging het snel; een week later was het pand zo goed als rond.

De mannen van The Avocado Show zijn niet alleen snel als ze eenmaal iets in hun hoofd hebben. Ze regelen het ook goed. Nu The Avocado Show hier zo’n succes is, ontstaan plannen om de wereld te gaan veroveren. Mede daarom is merkregistratie van belang. Je wilt immers niet dat een ander aan de haal gaat met jouw zorgvuldig opgebouwde eer, reputatie en naam. Juist om die reden heeft The Avocado Show haar merk laten registreren door merkenbureau Registreermijnmerk.nl.

Wil jij ook een merk laten registreren? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bel ons direct! 072 30 33 446