(VERGEVORDERDE STUDENT) STAGIAIR MERKENRECHT / ASSISTENT MERKENGEMACHTIGDE

Merkenbureau Registreermijnmerk B.V. is een jong merkenbureau, dat gespecialiseerd is in het recht van het intellectuele eigendom met een bijzondere focus op het merken- en modellenrecht, handelsnaamrecht en het auteursrecht. In korte tijd is Registreermijnmerk uitgegroeid tot een toonaangevend merkenbureau, dat internationaal opereert met uiteenlopende klanten, zoals multinationals, het midden- en kleinbedrijf en startups. Wat ons onderscheidt, is dat wij altijd de beste prijs- en kwaliteitsverhouding aanbieden en de in het intellectuele eigendom gespecialiseerde advocaten van het aan Registreermijnmerk gelieerde advocatenkantoor CKH Advocaten waar nodig juridische ondersteuning bieden.

Vanwege de snelle groei van onze praktijk en de implementatie van een nieuw content managementsysteem hebben wij ruimte voor een enthousiaste en gemotiveerde (student-) stagiair. Ben je ondernemend ingesteld, heb je een passie voor merken, beschik je over aantoonbare kennis op het gebied van het intellectuele eigendom, het merkenrecht in het bijzonder, heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en wil je kijken of een beroep als (assistent) merkgemachtigde op termijn iets voor jou is? Aarzel dan niet en stuur een korte motivatiebrief voorzien van jouw cv naar mr. K. Meijer (bij voorkeur per e-mail: meijer@registreermijnmerk.nl).

De stageplaats staat ook open voor mensen met een secretariële achtergrond in het merkenrecht die bij voorkeur hebben gewerkt met Patricia of een soortgelijk content managementsysteem. Ook ondernemende studenten rechten (HBO/WO), die in de laatste fase van hun studie zitten en al kennis hebben gemaakt en opgedaan met het intellectuele eigendom, het merkenrecht in het bijzonder worden aangemoedigd om te solliciteren.

De stage is bij uitstek geschikt om kennis te maken met de internationale praktijk van een zeer snel groeiend merkenbureau. Wij bieden je de kans om in overleg 8-12 weken volledig mee te draaien in deze uitdagende praktijk. Daarbij wordt wel het nodige van je verwacht. Je helpt namelijk mee met de implementatie en de bouw van ons unieke content managementsysteem. Daarnaast zal je worden ingezet voor het aanmaken van dossiers, de facturatie en help je actief mee met het bewaken van onze merken. Op termijn en bij gebleken geschiktheid kan je onder leiding van een ervaren merkgemachtigde ook worden ingezet voor het verrichten van (complexe) merk- en jurisprudentieonderzoeken, het opstellen van klassenvoorstellen, het voeren van bezwaar- en oppositieprocedures en het aanschrijven van inbreukmakers. Ook verwachten wij dat je een actieve bijdrage levert aan de inrichting van onze processen op basis van de behoeften van de klant en het vertalen naar een optimale dienstverlening. Verder adviseer je klanten, ben je ondernemend ingesteld en probeer je met ons concrete commerciële successen te behalen. Bevalt het van weerszijden, dan bestaat er de mogelijkheid om na afronding van je stage bij merkenbureau Registreermijnmerk B.V. in dienst te treden.

Merkenbureau Registreermijnmerk B.V.
T.a.v. de heer K. Meijer
Toermalijnstraat 9A
1812 RL Alkmaar
meijer@registreermijnmerk.nl

 

 

Waarom uw merk laten vastleggen?

Met een merkregistratie kunt u optreden tegen derden die inbreuk maken op uw merk

Een geregistreerd merk is waardevol, doordat het kan worden verkocht of in (sub)licentie kan worden gegeven

Na registratie kunt u gebruikmaken van het ®-teken; dat wekt vertrouwen bij klanten