Contact

Home > Contact

Contact Merkenbureau Registreermijnmerk

Merkenbureau Registreermijnmerk met vestigingen in Alkmaar, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Hoorn is gespecialiseerd in het recht van het intellectuele eigendom met een bijzondere focus op het merken- en modellenrecht, handelsnaamrecht en het auteursrecht. Het aan Registreermijnmerk gelieerde advocatenkantoor CKH Advocaten kan waar nodig juridische ondersteuning bieden.

Heeft u vragen aangaande uw merk? Of wilt u een merk laten deponeren? Neem gerust contact met ons op. Dit kan via onderstaande gegevens of u kunt gebruik maken van het contactformulier onderaan de pagina. Wij nemen uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling.

KvK nummer: 37157475
BTW nummer: 0084.52.933.B01.

5

Aantal vestigingen

2125

Merkregistraties

18652

Merken onderzocht

197

Vooraanstaande internationale gemachtigden

Wilt u een merk laten registeren?

Of wenst u vrijblijvend advies over het registreren van een merk inclusief een gratis beschikbaarheidsonderzoek?  Bij het registreren van een merk dient bij de officiële merkeninstantie te worden aangegeven voor welke specifieke waren/goederen/ producten en/of diensten het beoogde merk gebruikt gaat worden. De waren/goederen/producten en/of diensten worden onderverdeeld in verschillende registratieklassen (waren- en/of dienstenklassen). Het is van belang, dat het beoogde merk te zijner tijd wordt geregistreerd in één of meerdere klasse(n). Zonder deze informatie kunnen wij u helaas geen gericht advies geven en/of gedetailleerde prijsopgave verstrekken.


  JaNee
  BeneluxEuropese UnieAndere landen (buiten de EU)


  Kantoor ALKMAAR

  Merkenbureau Registreermijnmerk B.V.

  Kantoor AMSTERDAM

  Merkenbureau Registreermijnmerk B.V.

  Kantoor ROTTERDAM

  Merkenbureau Registreermijnmerk B.V.

  Kantoor HOORN

  Merkenbureau Registreermijnmerk B.V.

  Bel ons direct! 072 30 33 446