Contact

Home > Contact

Contact Merkenbureau Registreermijnmerk

Merkenbureau Registreermijnmerk met vestigingen in Alkmaar, Hoorn en Amsterdam is gespecialiseerd in het recht van het intellectuele eigendom met een bijzondere focus op het merken- en modellenrecht, handelsnaamrecht en het auteursrecht. Het aan Registreermijnmerk gelieerde advocatenkantoor CKH Advocaten kan waar nodig juridische ondersteuning bieden.

Heeft u vragen aangaande uw merk? Of wilt u een merk laten deponeren? Neem gerust contact met ons op. Dit kan via onderstaande gegevens of u kunt gebruik maken van het contactformulier onderaan de pagina. Wij nemen uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling.

KvK nummer: 37157475
BTW nummer: 0084.52.933.B01.

3

Aantal vestigingen

2115

Merkregistraties

16324

Merken onderzocht

197

Vooraanstaande internationale gemachtigden

Wilt u een merk laten registeren?

Of wenst u vrijblijvend advies over het registreren van een merk inclusief een gratis beschikbaarheidsonderzoek?Bij het registreren van een merk dient bij de officiële merkeninstantie te worden aangegeven voor welke specifieke waren/goederen/ producten en/of diensten het beoogde merk gebruikt gaat worden. De waren/goederen/producten en/of diensten worden onderverdeeld in verschillende registratieklassen (waren- en/of dienstenklassen). Het is van belang, dat het beoogde merk te zijner tijd wordt geregistreerd in één of meerdere klasse(n). Zonder deze informatie kunnen wij u helaas geen gericht advies geven en/of gedetailleerde prijsopgave verstrekken.


JaNee
BeneluxEuropese UnieLanden buiten de EUAnders, voor welk land/welke landen?


Kantoor ALKMAAR

Merkenbureau Registreermijnmerk B.V.

Kantoor AMSTERDAM

Merkenbureau Registreermijnmerk B.V.

Kantoor ROTTERDAM

Merkenbureau Registreermijnmerk B.V.

Kantoor HOORN

Merkenbureau Registreermijnmerk B.V.

Bel ons direct! 072 30 33 446