Over ons

Home > Over ons

Merkenbureau met Internationale allure

Merkenbureau Registreermijnmerk is gelieerd aan advocatenkantoor CKH Advocaten, met vestigingen in Alkmaar, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Hoorn.

Merkenbureau Registreermijnmerk houdt zich bezig met het beschermen van een aanzienlijk deel van de goodwill van een onderneming, namelijk het merk. Wij zijn gespecialiseerd in het deponeren en registreren van uw merk, het verlengen van uw merkregistratie en het bewaken van uw merk. Behalve het registreren, verlengen en bewaken van uw merk is Merkenbureau Registreermijnmerk ook expert in het vastleggen van de vormgeving van uw product middels een modelregistratie en het beschermen van uw idee middels een i-Depot. Daarnaast kan Merkenbureau Registreermijnmerk u ook adviseren op het gebied van het handelsnaamrecht.

Door de unieke samenwerking met advocatenkantoor CKH Advocaten bieden de in het intellectueel eigendomsrecht (en in het bijzonder het merkenrecht) gespecialiseerde advocaten op ieder gewenst moment juridische ondersteuning. De advocaten van CKH Advocaten zijn bij uitstek gespecialiseerd in het merkenrecht en treden dan ook geregeld – zowel in als buiten rechte – op in geval van inbreukzaken.

Voor meer informatie over een merkregistratie, modelregistratie of i-Depot kunt u contact opnemen met één van de medewerkers van Merkenbureau Registreermijnmerk via 072 – 303 34 46 of info@registreermijnmerk.nl.

Bel ons direct! 072 30 33 446