Merkonderzoek

Home > Merkregistratie > Merkonderzoek

De beschikbaarheid onderzoeken van het door u gewenste merk is van groot belang om conflicten met andere merkhouders te voorkomen. Merkenbureau Registreermijnmerk beschikt over ruime expertise om u hierbij van dienst te zijn en voert graag een vrijblijvend merkonderzoek voor u uit. Door het uitvoeren van een merkonderzoek verkrijgt u zekerheid of het merk of het logo wat u wenst te deponeren nog niet door derden is geregistreerd. Merkenbureau Registreermijnmerk geeft u naar aanleiding van het merkonderzoek een advies over de beschikbaarheid en de registreerbaarheid van het door u gewenste merk.

Soorten merkonderzoek

Afbeelding met bestand met een vergrootglas er over heen

Allereerst zal Merkenbureau Registreermijnmerk voor u geheel kosteloos en vrijblijvend een uitgebreid merkonderzoek verrichten.

  • Bestaan er identieke reeds geregistreerde merken?
  • Zijn deze merken geregistreerd voor identieke en/of soortgelijke waren en/of diensten?

In bepaalde gevallen kan een extern merkonderzoek aan te bevelen zijn.

  • Hoge mate van zekerheid over de beschikbaarheid van het merk
  • Uitgevoerd door gerenommeerde partners van Merkenbureau Registreermijnmerk

Gratis merkonderzoek aanvragen

Neem via onderstaand formulier contact met ons op voor een gratis merkonderzoek. De eerste stap richting de registratie van uw merk.

Wilt u een merk laten onderzoeken?

Of wenst u vrijblijvend advies over het registreren van een merk inclusief een gratis beschikbaarheidsonderzoek?Bij het registreren van een merk dient bij de officiële merkeninstantie te worden aangegeven voor welke specifieke waren/goederen/ producten en/of diensten het beoogde merk gebruikt gaat worden. De waren/goederen/producten en/of diensten worden onderverdeeld in verschillende registratieklassen (waren- en/of dienstenklassen). Het is van belang, dat het beoogde merk te zijner tijd wordt geregistreerd in één of meerdere klasse(n). Zonder deze informatie kunnen wij u helaas geen gericht advies geven en/of gedetailleerde prijsopgave verstrekken.


JaNee
BeneluxEuropese UnieInternationaalAnders, voor welk land/welke landen?


Bel ons direct! 072 30 33 446