Internationaal merk registreren

Home > Merkregistratie > Internationaal merk registreren

Een internationale merkenregistratie is maatwerk. Samen met u bepaalt merkenbureau Registreermijnmerk.nl in welke landen uw merk moet worden geregistreerd. Voordeel van een internationale registratie ten opzichte van een Europese registratie is dat mogelijke bezwaren tegen uw merkregistratie beperkt blijven tot één land. Stuit uw merk in één land op oppositie, dan heeft dit alleen invloed op de bescherming in dat land en niet op de bescherming in overige landen. Bij een Europese registratie daarentegen geldt dat in het geval in één EU-lidstaat met succes oppositie tegen uw merk wordt ingesteld, u ook in de andere lidstaten het merkenrecht verliest.

Een internationale registratie is bovendien eenvoudig uit te breiden. Om een voorbeeld te noemen: u heeft in de Benelux een succesvol merk opgebouwd. Met dit merk wilt u nu uitbreiden naar Brazilië, Amerika en Canada. Een internationaal depot biedt dan soelaas.

Vraag vrijblijvend bij merkenbureau Registreermijnmerk.nl een offerte op voor de kosten van een internationaal depot.

Wilt u een merk laten registeren?

Of wenst u vrijblijvend advies over het registreren van een merk inclusief een gratis beschikbaarheidsonderzoek?    Bij het registreren van een merk dient bij de officiële merkeninstantie te worden aangegeven voor welke specifieke waren/goederen/ producten en/of diensten het beoogde merk gebruikt gaat worden. De waren/goederen/producten en/of diensten worden onderverdeeld in verschillende registratieklassen (waren- en/of dienstenklassen). Het is van belang, dat het beoogde merk te zijner tijd wordt geregistreerd in één of meerdere klasse(n). Zonder deze informatie kunnen wij u helaas geen gericht advies geven en/of gedetailleerde prijsopgave verstrekken.


    JaNee
    BeneluxEuropese UnieLanden buiten de EUAnders, voor welk land/welke landen?


    Bel ons direct! 072 30 33 446