Merkbewaking

Beschikt u over een merkregistratie dan wilt u uw merk beschermen tegen inbreuk. Hoe komt u erachter dat derden met uw merk aan de haal proberen te gaan door bijvoorbeeld een identiek of nagenoeg overeenstemmend teken/benaming voor soortgelijke waren en/of diensten te deponeren? Simpel: met een abonnement op merkbewaking. Op die manier kunt u altijd uw merk beschermen. 

Tot einde van het kalenderjaar gratis merkbewaking

Merkenbureau Registreermijnmerk biedt tot het einde van het kalenderjaar gratis merkbewaking aan! Kies vandaag nog voor die extra zekerheid en beperk het risico dat iemand anders inbreuk maakt op uw merk. Daarnaast houdt u meer tijd over voor de meer plezierige bezigheden binnen uw bedrijf als u de merkbewaking aan ons overlaat. Redenen genoeg dus om vandaag nog gebruik te maken van ons aantrekkelijke aanbod.

Snelle actie tegen merkinbreuk door uw merk te deponeren

Als u een abonnement op merkbewaking bij Merkenbureau Registreermijnmerk heeft afgesloten, dan bewaken wij continue of (soort)gelijke tekens/benamingen worden aangevraagd. Merkenbureau Registreermijnmerk bewaakt dagelijks uw merk, omdat wij inzage in en toegang hebben tot de merkenregisters. Zodra iemand een teken of benaming deponeert met een identieke of nagenoeg overeenstemmende naam en/of logo merken wij dit op en berichten wij u daarover. Als er mogelijk sprake is van merkinbreuk, dan informeren wij u direct. In overleg met u kan Merkenbureau Registreermijnmerk vervolgens snel actie ondernemen tegen de inbreukmakers, bijvoorbeeld door het voeren van een oppositieprocedure of het sturen van een sommatiebrief.

Uw merk is het meest waardevolle bezit van uw onderneming. Laat daarom inbreukmakers niet hun gang gaan. Het zou zonde zijn als u er te laat achter komt wanneer er inbreuk op uw merk wordt gemaakt. Met een abonnement op merkbewaking bent u er meteen van op de hoogte in het geval derden conflicterende merken trachten te registreren.

Merk bewaken in de Benelux

Voor het bewaken van een merkregistratie in de Benelux wordt voor 1 klasse een bedrag van € 150,– excl. BTW in rekening gebracht. Voor iedere aanvullende klasse geldt een aanvullend bedrag van € 50,– excl. BTW per klasse. Dit pakket is geschikt voor alle merken die actief zijn binnen de Benelux.

Merk bewaken in de Europese Unie

Het is tevens mogelijk om uw merkregistratie te bewaken voor de Europese Unie. Bewaking in 1 klasse kost € 300,– excl. BTW. Voor iedere aanvullende klasse wordt een aanvullend bedrag van € 50,– excl. BTW per klasse in rekening gebracht.

Merk wereldwijd bewaken

Indien u beschikt over diverse merkregistraties buiten de Europese Unie biedt merkenbureau Registreermijnmerk de mogelijkheid om uw merk wereldwijd te bewaken. De kosten hiervoor bedragen € 500,– excl. BTW voor 1 klasse, € 650,– exclusief btw voor 2 klassen en € 800,– excl. BTW voor 3 klassen. Voor elke klasse boven de 3 klassen geldt een aanvullend bedrag van € 150,– exclusief btw per klasse.