Vestigingen

Home > Contact > Vestigingen

Merkenbureau ALKMAAR

In Alkmaar is Merkenbureau Registreermijnmerk gevestigd op het bedrijventerrein Boekelermeer, een modern en toonaangevend bedrijventerrein aan de rand van de stad. Centraal gelegen en prima bereikbaar door de ligging aan de A9. Wij beschikken over een eigen parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren.

Merkenbureau Registreermijnmerk B.V.

KvK nummer: 37157475
BTW nummer: 0084.52.933.B01.

Merkenbureau AMSTERDAM

Merkenbureau Amsterdam is gevestigd in het karakteristieke kantoorgebouw “Oficio”, een unieke locatie aan de Paasheuvelweg te Amsterdam Zuidoost. Midden tussen een groot aantal vooraanstaande bedrijven, waaronder de (hoofd)kantoren van Telfort, Ikea, Manpower, ING en ABN AMRO en nabij sociale ontmoetingsplaatsen zoals de Johan Cruijff Arena, de Ziggo Dome en het bruisende winkelcentrum De Amsterdamse Poort, hebben wij onze ideale locatie gevonden. Bovendien is er naast de centrale ligging en goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer voldoende parkeergelegenheid in de onder het gebouw gelegen parkeerkelder.

Merkenbureau Registreermijnmerk B.V.

KvK nummer: 37157475
BTW nummer: 0084.52.933.B01.

Merkenbureau HOORN

Merkenbureau Hoorn is gevestigd op een modern bedrijventerrein aan de rand van de stad. Goed bereikbaar, dichtbij het centrum en het station in Hoorn. En eveneens gunstig gelegen voor de uitvalswegen van en naar Amsterdam. U kunt gratis parkeren op ons parkeerterrein aan de zijkant van ons kantoor.

Merkenbureau Registreermijnmerk B.V.

KvK nummer: 37157475
BTW nummer: 0084.52.933.B01.

Wilt u een merk laten registeren?

Of wenst u vrijblijvend advies over het registreren van een merk inclusief een gratis beschikbaarheidsonderzoek?Bij het registreren van een merk dient bij de officiële merkeninstantie te worden aangegeven voor welke specifieke waren/goederen/ producten en/of diensten het beoogde merk gebruikt gaat worden. De waren/goederen/producten en/of diensten worden onderverdeeld in verschillende registratieklassen (waren- en/of dienstenklassen). Het is van belang, dat het beoogde merk te zijner tijd wordt geregistreerd in één of meerdere klasse(n). Zonder deze informatie kunnen wij u helaas geen gericht advies geven en/of gedetailleerde prijsopgave verstrekken.


JaNee
BeneluxEuropese UnieInternationaalAnders, voor welk land/welke landen?


Bel ons direct! 072 30 33 446