Bel ons direct! 072 30 33 446

Merkenbureau Alkmaar

Home > Contact > Merkenbureau Alkmaar

In Alkmaar is Merkenbureau Registreermijnmerk gevestigd op het bedrijventerrein Boekelermeer, een modern en toonaangevend bedrijventerrein aan de rand van de stad. Centraal gelegen en prima bereikbaar door de ligging aan de A9. Wij beschikken over een eigen parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren.

KvK nummer: 37157475
BTW nummer: 0084.52.933.B01.

Merkenbureau ALKMAAR

Merkenbureau Registreermijnmerk B.V.

Waarom uw merk laten vastleggen

Met een merkregistratie kunt u optreden tegen derden die inbreuk maken op uw merk of model. Een geregistreerd merk of model is waardevol, doordat het kan worden verkocht of in (sub)licentie kan worden gegeven. U kunt na het registreren gebruik maken van het ®-teken, dit wekt vertrouwen op bij klanten.

i-DEPOT

Door middel van een i-DEPOT kunt u aantonen vanaf welk moment uw creatie bestaat. Dat is handig, want als iemand anders claimt dat hij die creatie heeft gemaakt, kunt u met een i-DEPOT het tegendeel bewijzen. In een i-DEPOT kunt u onder andere ook een idee, een prototype, een uitvinding, een procedé, een ontwerp, een geheimhoudingsovereenkomst of een melodie vastleggen.

Belang van het registreren

Het ontwerp en design van producten zijn van groot belang in de strijd tegen de concurrentie om consumenten juist uw product te laten kopen. Bedrijven besteden vaak veel tijd, zorg en geld aan de creatie van een uniek en onderscheidend uiterlijk van hun producten. Net als een merk, kan een bepaald uniek en kenmerkend uiterlijk van uw producten uw onderneming onderscheiden ten opzichte van de concurrentie. Om uw design te behouden en de concurrentie altijd een stapje voor te zijn is het essentieel uw merk of ontwerp te laten registreren.

Wilt u een merk laten registeren?

Of wenst u vrijblijvend advies over het registreren van een merk inclusief een gratis beschikbaarheidsonderzoek?