Merkregistratie verlengen

Home > Merkregistratie > Merkregistratie verlengen

Merkregistraties zijn in de regel 10 jaar geldig. Na ommekomst van deze termijn staat u voor de keuze om de merkregistratie te verlengen of te laten vervallen. Wenst u de merkregistratie te laten verlengen, dan zijn er taksen verschuldigd. Een merkregistratie kan overigens onbeperkt worden verlengd, telkens voor een periode van 10 jaar tegen betaling van taksen.

Tarieven voor het verlengen van de merkregistratie

Foto van de europese kaart met de Benelux gemarkeerd

Benelux

  • Laagste prijsgarantie met de beste service
  • 10 jaar verlenging

Vanaf € 545 ex BTW

Read More
Foto van de kaart van Europa

Europese Unie

  • Laagste prijsgarantie met de beste service
  • 10 jaar verlenging

Vanaf € 1345 ex BTW

Read More
foto van de kaart van de wereld

Internationaal

  • Wij doen u graag een aanbod op maat
  • 10 jaar verlenging

Prijs op aanvraag ex BTW

Read More

Merkregistratie verlengen voor de Benelux

De kosten voor het verlengen van een reeds bestaande merkregistratie in de Benelux in 1 klasse bedragen € 545,– ex BTW voor een merkregistratie in de Benenlux in 2 klassen bedragen de kosten € 600,- exclusief BTW. Wanneer een Benelux merk in meer dan 2 klassen is geregistreerd, dan geldt per extra klasse een meerprijs van € 145,– ex BTW.

Merkregistratie verlengen voor de Europese Unie

De kosten voor het verlengen van een reeds bestaande merkregistratie in de Europese Unie is afhankelijk van het aantal klassen waarin het merk is geregistreerd. Verlenging van een Uniemerk in 1 klasse kost normaliter € 1325,– ex BTW. Verlenging van een Uniemerk in 2 klassen kost normaliter € 1600,– ex BTW. Verlening van een Uniemerk in 3 klassen kost normaliter € 1875,– ex BTW. Indien een Uniemerk in meer dan 3 klassen is geregistreerd, dan komt er voor elke klasse boven de 3 klassen een bedrag bij van € 350,– ex BTW.

Merkregistratie internationaal verlengen

De kosten voor het vernieuwen van een merkregistratie zijn bij internationale registraties afhankelijk van het aantal landen, het aantal klassen en of het merk al dan niet in kleur is. Deze kosten zullen op specifieke aanvraag worden verstrekt. Voor landen die niet bij het WIPO zijn aangesloten, zullen wij op aanvraag een opgave verstrekken van de kosten voor het verlengen van de betreffende nationale registratie.

Wilt u een merk laten registeren?

Of wenst u vrijblijvend advies over het registreren van een merk inclusief een gratis beschikbaarheidsonderzoek?Bij het registreren van een merk dient bij de officiële merkeninstantie te worden aangegeven voor welke specifieke waren/goederen/ producten en/of diensten het beoogde merk gebruikt gaat worden. De waren/goederen/producten en/of diensten worden onderverdeeld in verschillende registratieklassen (waren- en/of dienstenklassen). Het is van belang, dat het beoogde merk te zijner tijd wordt geregistreerd in één of meerdere klasse(n). Zonder deze informatie kunnen wij u helaas geen gericht advies geven en/of gedetailleerde prijsopgave verstrekken.


JaNee
BeneluxEuropese UnieLanden buiten de EUAnders, voor welk land/welke landen?


Bel ons direct! 072 30 33 446