Registreermijnmerk.nl partner van de International Children’s Games

Van 24 juni tot 29 juni 2015 staat Alkmaar en omstreken in het teken van de International Children’s Games. Een prachtig evenement waar meer dan 1500 jonge atleten in de leeftijdscategorie van 12 tot 16 jaar afkomstig uit meer dan 90 steden wereldwijd aan mee zullen doen. Zij zullen elkaar beconcurreren in onder meer de disciplines atletiek, voetbal, volleybal, tennis, zwemmen, turnen, judo, golf en strandvolleybal.

Een dergelijk groot sportevenement kan uiteraard niet bestaan zonder de bijdragen van sponsoren. Sponsoren willen op hun beurt ook graag met een dergelijk sportevenement worden geassocieerd. Niet in de laatste plaats vanwege het feit dat een sponsor zijn of haar bedrijf en/of product zo in een groot aantal landen (zo niet wereldwijd) onder de aandacht kan brengen.

Voor Stichting Top Events Regio Alkmaar, de organisator van de aankomende International Children’s Games 2015, heeft Registreermijnmerk.nl het officiële logo en de daaraan verbonden mascottes VICGO en VICGA als merk gedeponeerd. Na registratie is Stichting Top Events Regio Alkmaar als merkhouder exclusief bevoegd om van deze merken gebruik te maken. Behoudens het geval dat er een sponsorovereenkomst is afgesloten, is het bedrijven en particulieren zodoende dus niet (meer) toegestaan om van deze merken gebruik te maken. Ook commerciële associatie, bijvoorbeeld door middel van een verwijzing naar de International Children’s Games 2015 of bijvoorbeeld naar de mascottes VICGO en VICGA mag niet zonder toestemming van Stichting Top Events Regio Alkmaar. En daarmee is meteen ook het belang van de merkregistraties gegeven.

Wilt u net als Stichting Top Events Regio Alkmaar uw merk laten deponeren, waardoor uitsluitend u bevoegd bent om van het merk gebruik te maken? Neem dan contact op met Registreermijnmerk.nl. Registreermijnmerk.nl zorgt niet alleen voor deponering van uw merk, maar waakt er ook voor dat derden zonder uw toestemming gebruik maken van het merk.

International Childrens Games Alkmaar 2015 icga2015figure

Waarom uw merk laten vastleggen?

Met een model registratie kunt u optreden tegen derden die inbreuk maken op uw merk

Een geregistreerd model is waardevol, doordat het kan worden verkocht of in (sub)licentie kan worden gegeven

Na registratie kunt u gebruikmaken van het ®-teken; dat wekt vertrouwen bij klanten