mr. drs. Birgitta Poelmans

Home > Team > mr. drs. Birgitta Poelmans
Birgitta van CKH

Birgitta Poelmans studeerde naast Klinische- en Gezondheidspsychologie ook Ondernemingsrecht en specialiseerde zich in het Intellectuele Eigendomsrecht aan de Universiteit Leiden. In 2011 begon zij haar juridische carrière bij merkenbureau Novagraaf, om vervolgens in 2017 de overstap te maken naar Registreermijnmerk.

Birgitta heeft ruime ervaring op het gebied van merken-, modellen-, handelsnaam- en auteursrecht. In de praktijk houdt zij zich voornamelijk bezig met het coördineren en bewaken van (internationale) merkenportfolio’s en het adviseren van cliënten. Plezier in haar werk haalt zij onder meer uit het bijstaan van zelfstandig ondernemers en ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf. “Om in deze tijden succesvol te zijn als zelfstandige, moet je niet alleen keihard werken, maar je bovendien verdiepen in randzaken zoals bijvoorbeeld de vindbaarheid van je bedrijf op internet en merkbescherming. Deze ondernemers zijn vaak extra dankbaar voor onze expertise, omdat ze meer tijd overhouden om zich te richten op hun eigen vakgebied.”

Een favoriet schoenenmerk van Birgitta is CONVERSE. “Het merk onderscheid zich door zijn eenvoud en sportieve uitstraling. Daardoor is het een heel veelzijdige schoen en kan je ze overal bij aantrekken. Bovendien zitten ze natuurlijk ook gewoon lekker.”

Haar vrije tijd besteedt Birgitta graag aan de paarden en het is dan ook niet verwonderlijk dat KINGSLEY, maker van exclusieve paardensportartikelen, eveneens tot haar lijstje van favoriete merken behoort. “De zadels van KINGSLEY zijn onovertroffen. Doordat ze gebruikmaken van zadelspecialisten, voorkom je rugklachten bij het paard en bovendien zijn de zadels een lust voor het oog door het toepassen van hoogwaardige leersoorten en een sublieme afwerking. Er hangt dan wel een prijskaartje aan, maar dat is het dubbel en dwars waard!”

Birgitta is gecertificeerd merkengemachtigde. In januari 2017 behaalde zij haar diploma van de Beroepsopleiding Benelux Merken- en Modellengemachtigden. Het keurmerk BMM Erkend Merkengemachtigde is een kwaliteitskeurmerk van merkengemachtigden in het leven geroepen door de BMM (Beneluxvereniging voor Merken- en Modellenrecht).

bmm_keurmerk_nl

VoornaamBirgitta
AchternaamPoelmans
Telefoon072 30 33 446
Mobiel06 15 322 275
Email
FunctieMerken- en modellengemachtigde

Wilt u een merk laten registeren?

Of wenst u vrijblijvend advies over het registreren van een merk inclusief een gratis beschikbaarheidsonderzoek?    Bij het registreren van een merk dient bij de officiële merkeninstantie te worden aangegeven voor welke specifieke waren/goederen/ producten en/of diensten het beoogde merk gebruikt gaat worden. De waren/goederen/producten en/of diensten worden onderverdeeld in verschillende registratieklassen (waren- en/of dienstenklassen). Het is van belang, dat het beoogde merk te zijner tijd wordt geregistreerd in één of meerdere klasse(n). Zonder deze informatie kunnen wij u helaas geen gericht advies geven en/of gedetailleerde prijsopgave verstrekken.


    JaNee
    BeneluxEuropese UnieAndere landen (buiten de EU)


    Bel ons direct! 072 30 33 446