Merkenbureau Utrecht

Ons kantoor in Utrecht is gevestigd in het stadion van FC Utrecht, de Galgenwaard. Midden in het zakelijk centrum van het stadion. Het kantoor is goed bereikbaar, gunstig gelegen voor het openbaar vervoer en de uitvalswegen naar alle delen van Nederland. Parkeren kan op het ruime parkeerterrein P1. Om het kantoor te bereiken gaat u naar binnen via de hoofdingang en kunt u zich melden bij de receptie.

Merkenbureau Utrecht

Wanneer u een prachtig merk heeft opgebouwd, wilt u ook dat dit beschermd is tegen concurrenten en derden die kwaad in de zin hebben. Bij ons merkenbureau in Utrecht zit u hiervoor goed.

Het kan van de een op de andere dag gebeuren dat uw merk aangetast wordt. Dit kan op allerlei manieren gebeuren. Door uw merk te registreren, kunt u uw merk beschermen. Met een succesvolle en officiële merkregistratie staat u juridisch vele malen sterker. Wacht echter niet te lang, het kan voor komen dat een concurrent u voor is en daarmee uw merk registreert. Wilt u uw merk registreren? Vraag een merkonderzoek aan bij ons merkenbureau in Utrecht.

Het vastleggen en beschermen van uw merk

Als gedreven ondernemer weet u als geen ander hoe het is om een bedrijf te runnen. Uw ziel en zaligheid zitten hierin en uw merknaam is daar een groot onderdeel van. Het is daarom van groot belang dat uw merk beschermd wordt. Bij ons merkenbureau in Utrecht kunt u terecht voor het vastleggen van uw merk. Daarnaast begeleiden wij u in alle stappen die nodig zijn om uw merk te waarborgen en te beschermen. Dankzij jarenlange ervaring kan ons team u met gepaste expertise adviseren.

Wat kan ons merkenbureau in Utrecht voor u betekenen?

Ons merkenbureau in Utrecht biedt u expertise van het hoogste niveau in het merkenrecht. Er komt veel kijken bij het registeren van uw merk, laat staan de bescherming hiervan. Onze advocaten en merkengemachtigden zullen u daarom voorzien van een gepast advies. Zij hebben jarenlange ervaring en kennen de kneepjes van het vak. U kunt bij hen terecht voor:

Het komt helaas vaak genoeg voor dat er merkinbreuk plaatsvindt. Hierom is een gepaste expertise gewenst en ons team kan u die bieden. Sommige situaties kunnen erg ingewikkeld worden wanneer u geen idee heeft of u in uw recht staat. In dat geval kunt u terecht bij onze advocaten en merkengemachtigden. Zij zullen u begeleiding geven op ieder vlak.

Registreermijnmerk laat uw merkaanvraag soepel verlopen

Ons merkenbureau in Utrecht ondersteunt u van A tot Z om uw merkaanvraag de grootste kans van succes te bieden. Een merkregistratie is namelijk een secuur en ingewikkeld proces met vele valkuilen. Wanneer uw merk niet voldoet aan een of meerdere voorwaarden van het BBIE of EUIPO zal uw aanvraag worden afgewezen. Door voorafgaand aan uw aanvraag een uitgebreid onderzoek te doen naar de mogelijkheden vergroot u de kans op een succesvolle registratie en bespaart u tijd en geld. Merkenbureau Registreermijnmerk heeft hiervoor het aangewezen team. Dit merkonderzoek voeren wij gratis voor u uit. Wij beoordelen uw aanvraag op verschillende factoren en kijken of een merk niet al bestaat.

Na het onderzoek dient Merkenbureau Registreermijnmerk uw aanvraag in bij de officiële instantie. Dit gebeurt voor registraties binnen de Benelux bij het BBIE en voor Europese merkregistraties bij het EUPO. Zij beoordelen uw merk op diverse punten en bepalen of uw merk geregistreerd kan worden. Er zijn verschillende voorwaarden waar een merk aan moet voldoen. Wanneer er aan een of meerdere voorwaarden niet is voldaan, zal de registratie worden afgewezen en moet u de aanvraag mogelijk opnieuw indienen. Bespaar uzelf de moeite, tijd en geld door ons merkenbureau in Utrecht in te schakelen.

Uw merk registreren via Registreermijnmerk

Laat u een merk registreren bij ons, dan bent u goed beschermd tegen merkinbreuk. Wij zorgen ervoor dat uw merknaam, model en/of logo volledig aan uw bedrijf en/of product gekoppeld wordt zonder dat hier inbreuk op mogelijk is. Het kan wel voorkomen dat iemand een poging tot inbreuk doet op uw merk. Dit is helaas niet uit te sluiten. Het voordeel van merkbescherming is dat u in dit geval direct stappen kunt zetten. Onze advocaat en merkengemachtigde kijkt dan samen met u naar een mogelijke oplossing.

Ook uw merk registreren? Neem nu contact op met merkenbureau Utrecht

Bent u een bevlogen ondernemer met een hart voor uw merk? Registreer deze dan zo snel mogelijk voordat anderen u voor zijn. Neem snel contact op met uw merkenbureau in Utrecht. Wij zullen dan spoedig contact met u opnemen voor een afspraak!

Contactgegevens:

Herculesplein 241
3584 AA UTRECHT
T: 072 303 34 46
info@registreermijnmerk.nl

Waarom uw merk laten vastleggen?

Met een model registratie kunt u optreden tegen derden die inbreuk maken op uw merk

Een geregistreerd model is waardevol, doordat het kan worden verkocht of in (sub)licentie kan worden gegeven

Na registratie kunt u gebruikmaken van het ®-teken; dat wekt vertrouwen bij klanten