Over ons

Merkenbureau Registreermijnmerk houdt zich bezig met het beschermen van een aanzienlijk deel van de goodwill van een onderneming, namelijk het merk. Wij zijn gespecialiseerd in het deponeren en registreren van uw merk, het verlengen van uw merkregistratie en het bewaken van uw merk. Behalve het registreren, verlengen en bewaken van uw merk is Merkenbureau Registreermijnmerk ook expert in het vastleggen van de vormgeving van uw product middels een modelregistratie en het beschermen van uw idee middels een i-Depot. Daarnaast kan Merkenbureau Registreermijnmerk u ook adviseren op het gebied van het handelsnaamrecht.

Merkenbureau Registreermijnmerk is gelieerd aan advocatenkantoor CKH Advocaten, met vestigingen in Alkmaar, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Hoofddorp en Hoorn.

Door de unieke samenwerking met advocatenkantoor CKH Advocaten bieden de in het intellectueel eigendomsrecht (en in het bijzonder het merkenrecht) gespecialiseerde advocaten op ieder gewenst moment juridische ondersteuning. De advocaten van CKH Advocaten zijn bij uitstek gespecialiseerd in het merkenrecht en treden dan ook geregeld – zowel in als buiten rechte – op in geval van inbreukzaken.

Voor meer informatie over een merkregistratie, modelregistratie of i-Depot kunt u contact opnemen met één van de medewerkers van Merkenbureau Registreermijnmerk via 072 – 303 34 46 of info@registreermijnmerk.nl.

Het team van adviseurs

Joey SnijdersJoey Snijders
11:20 20 Oct 22
Fijne partij! Helder en transparant.Bedankt voor de goede service.
reilly den burgerreilly den burger
18:42 12 Apr 22
Uitstekende service! Door het meedenken en het krijgen van eerlijk advies konden wij samen met Registreermijnmerk ons merk succesvol registreren.
Melvin van ThollMelvin van Tholl
19:30 24 Sep 19
Snelle en professionele service! Dat springt in het oog als ik met de juridische adviseurs van Registreermijnmerk in contact treed. Behalve hun heldere uitleg en uitgebreide advies, zijn ze ook altijd bereid met je mee te denken. Had ik zeker nodig in de complexe materie van het merkenrecht.
Roy RijkersRoy Rijkers
13:46 18 Apr 18
Wij gingen naar dit bedrijf omdat onze concurrent adverteert met onze naam op Google. Ze hadden beloofd dat dit niet meer zou gebeuren als we bij hun onze naam gingen registreren. Vervolgens hoge rekeningen en totaal geen resultaat. Ook als ze zeggen dat ze terug bellen dan doen ze dit nooit. Slecht bedrijf dus!
Sjors KenkhuisSjors Kenkhuis
10:01 21 Nov 17
Ik had hulp nodig bij het vastleggen van een merk. Binnen de kortste keren werd dit perfect geregeld door merkenbureau Registreermijnmerk!
js_loader